29 / 04 / 2024

Halitpaşa Konakları teslim

Halitpaşa Konakları teslim

Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, Mudanya'nın sakinliğini ve doğasını keşfeden herkesin mutlaka burada yaşamak isteyeceğini vurguladı. Kurt devam eden projeleri hakkında da bilgi verdi..

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim ediliyor!

Elazığ Abdullahpaşa'da tamamlanan 4. Etap Konutlarının anahtarlar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine  kadar tamamlanacak

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi!

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi ve proje detayları...

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Real Konaklar teslim!

Real Group tarafından hayata geçirilen Real Konaklar projesinde toplam 120 daire yer alıyor. Proje, 550 milyon TL yatırım bedeline sahip..

Koşuyolu Konakları teslim tarihi!

Koşuyolu Konakları'nda fiyatlar metrekare bazında 15 bin TL'den başlıyor. Proje Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat imzası taşıyor..

Beyaz İnşaat Ihlamur Konakları teslim tarihi!

Yatay düzlemde 3 katlı yapılar halinde tasarlanan Florya Ihlamur Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 600 bin TL'den başlıyor..

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 480 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuncer, Alp Tuğra Yalçınkaya ve Kadir Elitaş ortaklığında kuruldu. 

Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi!

Safahat İstanbul Konakları projesi İstanbul Üsküdar'da Pana Yapı ve Selimoğlu Group tarafından hayata geçirildi. Safahat İstanbul Konakları teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi!

11 blok halinde yükselen Validebağ Konakları 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje 368 konuttan meydana geliyor.  İşte DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi...

Halitpaşa Konakları teslim Haberi

Halitpaşa Konakları teslim

Mudanya'nın sakinliğini ve doğasını keşfeden herkesin mutlaka burada yaşamak isteyeceğini vurgulayan Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, "Müteahhitlerin başarılı projeleri, Mudanya'da yükselmaya başladıktan sonra burası, büyük bir ivme kazandı. Mudanya adeta çekim merkezi oldu" dedi. 


Konut alıcılarına önce iyi bir alanı ve beraberinde de bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, devam eden projelerinin tanıtımını TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına gerçekleştirdi. Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, her lükse, her bütçeye göre müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak daireleri olduğunu belirtiyor. Mehmet Kurt yatırımcılar için de bir tespitte bulunarak 'doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit'in önemini dikkat çekti. Mudanya'nın doğası, havası görsellik açısından güzelliği ve sağlıklı yaşam için dünyaca ünlü olduğunu kaydeden Mehmet Kurt, artık Istanbulluların bile Mudanya'yı arka bahçeleri gibi kullandığını ve...