02 / 05 / 2024

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim ediliyor!

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim ediliyor!

Elazığ Abdullahpaşa'da tamamlanan 4. Etap Konutlarının anahtarlar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine  kadar tamamlanacak



Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapımı tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor. Elazığ Son Haber'de Sıtkı Taşel'in  haberine göre; Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 'Abdullahpaşa 4. Etap Konutları'nın anahtar teslimi gerçekleşiyor.

Abdullahpaşa 4. Etap Konutları'nda 516 daire ve 114  dükkanın anahtar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine kadar teslim edilecek.

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim ediliyor!

29 Kasım 2021 yılında kura sonucu belirlenen hak sahiplerine  evlerinin anahtarları 14 Ocak 2022 tarihine kadar C18’inci blokta kurulan merkezde teslim edilecek.

Konutların teslim edilmesi hakkında konuşan Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, “Vatandaşlarımız anahtarı aldıktan sonra evin içindeki eksiklere gezecekler, bakacaklar ufak tefek eksiklikler olabilir. Bunlarda da sabırlı olsunlar. Firmalar bir yıl daha oradalar. O eksikleri de gidermek mecburiyetindeler. Onlar da kısa sürede giderilecek. Vatandaşlarımız o konuda sağ duyulu olsunlar. Çünkü yoğunluk olacak, diğer etaplarda da gördük. Yüzde 99’u da yapıldı eksiklerin. Bu etapta da ufak tefek eksiklikler olabilir. Vatandaşlarımızı o konuda biraz sağ duyuya davet ediyorum. Eksikler giderilecek. Ne kadar eksikleri varsa yazsınlar. Not alsınlar. Firma bir sene de burada olacak. Eksiklikleri giderilecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye açıklama yaptı.

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da deprem konutları için kura çekimi yapıldı!


Geri Dön