18 / 05 / 2024

Abdullahpaşa Konutları teslimi

Abdullahpaşa Konutları teslimi

Elazığ Abdullahpaşa'da tamamlanan 4. Etap Konutlarının anahtarlar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine  kadar tamamlanacak

Deprem bölgesinde biten ilk konutlar yarın teslim ediliyor! Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki konutların teslimi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte merakla beklenen o açıklama... 

TOKİ 110 konutu satışa çıkarıyor! Gaziosmanpaşa’dan konut alma fırsatını kaçırmayın!

TOKİ konut sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşmaya devam ediyor. İşte TOKİ, Gaziosmanpaşa konutlarına dair detaylar!

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Elazığ'da 340 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Rüstempaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde ki hak sahipleri için inşa edilen 340 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim ediliyor!

Elazığ Abdullahpaşa'da tamamlanan 4. Etap Konutlarının anahtarlar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine  kadar tamamlanacak

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem konutlarının teslimi yapıldı!

Arnavutluk'ta yaşanan 6.3 şiddetindeki depremde 17 bin kişi evlerini terk etmişti. Türkiye, Arnavutluk'ta yaşanan deprem sonrasında 522 adet deprem konutu inşa etti. Konutların teslimleri gerçekleştirildi.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

TOKİ Erzincan İliç'e 256 konut! İhalesi bugün!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan İliç 256 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ, Erzincan'da 256 yeni konut inşa edecek!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Erzincan İliç 256 konut ihalesi bugün!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami  İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Elazığ deprem konutları teslimi ertelenecek iddiası!

Elazığ'da yaşanan deprem sonrasında konteynır kente yaşamlarına devam eden vatandaşlar evlerine kavuşacaklarını günü bekliyor. 

Abdullahpaşa Konutları teslimi Haberi

Abdullahpaşa Konutları teslimi

Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapımı tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor. Elazığ Son Haber'de Sıtkı Taşel'in  haberine göre; Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 'Abdullahpaşa 4. Etap Konutları'nın anahtar teslimi gerçekleşiyor.

Abdullahpaşa 4. Etap Konutları'nda 516 daire ve 114  dükkanın anahtar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine kadar teslim edilecek.

29 Kasım 2021 yılında kura sonucu belirlenen hak sahiplerine  evlerinin anahtarları 14 Ocak 2022 tarihine kadar C18’inci blokta kurulan merkezde teslim edilecek.

Konutların teslim edilmesi hakkında konuşan Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, “Vatandaşlarımız anahtarı aldıktan sonra evin içindeki eksiklere gezecekler, bakacaklar ufak tefek eksiklikler olabilir. Bunlarda da sabırlı olsunlar. Firmalar bir yıl daha oradalar. O eksikleri de gidermek mecburiyetindeler. Onlar da kısa sürede giderilecek. Vatandaşlarımız o konuda sağ duyulu olsunlar. Çünkü yoğunluk olacak, diğer etaplarda da...