17 / 05 / 2024

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim tarihi

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim tarihi

Elazığ Abdullahpaşa'da tamamlanan 4. Etap Konutlarının anahtarlar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine  kadar tamamlanacak

Elazığ’daki deprem konutları teslim ediliyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da ağır hasarlı yapıların yüzde 65'i yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ ilinde ağır hasarlı binaların yaklaşık olarak yüzde 65'inin yıkımı yapıldı.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ 110 konutu satışa çıkarıyor! Gaziosmanpaşa’dan konut alma fırsatını kaçırmayın!

TOKİ konut sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşmaya devam ediyor. İşte TOKİ, Gaziosmanpaşa konutlarına dair detaylar!

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Elazığ Sivrice'deki deprem konutları bir ay içinde teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde inşa edilen göl manzaralı konutların bir ay içinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Elazığ'da 340 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Rüstempaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde ki hak sahipleri için inşa edilen 340 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim ediliyor!

Elazığ Abdullahpaşa'da tamamlanan 4. Etap Konutlarının anahtarlar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine  kadar tamamlanacak

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Elazığ, Sivrice deprem konutlarıyla modern bir görünüme kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Sivrice hayata geçirilen depreme dayanıklı konut ve iş yerleriyle modern bir görünüme sahip oldu.

Elazığ'da deprem konutları için kura çekimi yapıldı!

Elazığ'da inşa edilen 379 adet deprem konutu için kura çekimi gerçekleşti.

Elazığ'da deprem konutları ve iş yeri için kuralar çekildi!

Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası depremzedeler için inşa edilen 379 konut ve 99 iş yeri için kura çekimi gerçekleşti. 

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim tarihi Haberi

Elazığ Abdullahpaşa Konutları teslim tarihi

Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapımı tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor. Elazığ Son Haber'de Sıtkı Taşel'in  haberine göre; Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 'Abdullahpaşa 4. Etap Konutları'nın anahtar teslimi gerçekleşiyor.

Abdullahpaşa 4. Etap Konutları'nda 516 daire ve 114  dükkanın anahtar teslimi 14 Ocak 2022 tarihine kadar teslim edilecek.

29 Kasım 2021 yılında kura sonucu belirlenen hak sahiplerine  evlerinin anahtarları 14 Ocak 2022 tarihine kadar C18’inci blokta kurulan merkezde teslim edilecek.

Konutların teslim edilmesi hakkında konuşan Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, “Vatandaşlarımız anahtarı aldıktan sonra evin içindeki eksiklere gezecekler, bakacaklar ufak tefek eksiklikler olabilir. Bunlarda da sabırlı olsunlar. Firmalar bir yıl daha oradalar. O eksikleri de gidermek mecburiyetindeler. Onlar da kısa sürede giderilecek. Vatandaşlarımız o konuda sağ duyulu olsunlar. Çünkü yoğunluk olacak, diğer etaplarda da...