11 / 05 / 2024

halk bankası ayvacık şubesi

halk bankası ayvacık şubesi

Türkiye Halk Bankası A.Ş, Osmaniye ve Çanakkale Ayvacık' ta iki yeni şube açtı. Halk Bankası' nın yeni açılan şubelerinin adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Halk GYO'nun 14 gayrimenkulü 5 yıllığına Halk Bankası'na kiralandı!

Halk GYO'nun mülkiyetinde bulunan ve T.Halk Bankası A.Ş. ile olan 5 yıllık kira sözleşme süresi 30 Ekim 2020 tarihinde dolan ekli listede yer verilen 14 adet gayrimenkulün, 5 yıllığına T.Halk Bankası A.Ş.'ne kiralanması hususunda sözleşme imzalandı. 

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Halk Bankası'ndan Şehir Üniversitesi açıklaması!

Halk Bankası, Şehir Üniversitesi’nin kullandığı kredi karşılığında ipotek gösterilen arsanın devrindeki usulsüzlük haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Türkiye Halk Bankası 4 milyarlık kira sertifikası satacak!

Türkiye Halk Bankası, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihracına yönelik SPK Onayı hakkında açıklama yaptı.

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

TOKİ Ayvacık Emekli Konutları kurası ne zaman?

Çanakkale Ayvacık Emekli Gubu Konut Projesi kapsamında yer alan 160 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Ayvacık Emekli Konutları kurası ne zaman?

Çanakkale TOKİ Ayvacık kura 2016!

106 adet daireden meydana gelen Çanakkale TOKİ Ayvacık Emekli projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Çanakkale TOKİ Ayvacık kura 2016 tarihi...

Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan 160 konut için başvuru süreci devam ediyor. Peki, Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli özel son başvurusu!

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 160 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli özel son başvurusu ne zaman?

Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Çanakkale Ayvacık160 konut projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru dönemi...

Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında 160 adet hayata geçirecek. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları ne zaman?

halk bankası ayvacık şubesi Haberi

halk bankası ayvacık şubesi


Türkiye Halk Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bankamızca; hizmet lokali olarak tespit edilen, İstiklal Mahallesi Refik Cesur Bulvarı No: 268-272 Düziçi/Osmaniye adresinde "Düziçi Şubesi/Osmaniye" ve Ümmühan Mahallesi Ali Nihat Tangör Caddesi No:28 Ayvacık/Çanakkale adresinde "Ayvacık Uydu Şubesi/Çanakkale" isimleri ile 03.09.2013 tarihinden itibaren 2 şube faaliyete...