28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.



Bankalar çılgın kampanyalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Özel bankalar arasında emekli promosyonu rekabeti olmasına rağmen kamu bankaları  kredi kampanyalarında rakip tanımıyor. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredisi ile acil nakit ihtiyacı bulunan müşterilerinin derdine derman oluyor. Emekli, asgari ücretli, dar gelirli herkes başvuru yaparak kampanyadan hemen faydalanabiliyor. Devlet bankalarının kredi kampanyaları devam ediyor, ilgi de son derece yoğun ama emekliler de bir yandan isyanda.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön