13 / 05 / 2024

kredi faizleri eylül 2022

kredi faizleri eylül 2022

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

Güney Kore'nin otomotiv devi Kia'nın sevilen SUV modeli Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışa çıktı. İşte KIA Sportage Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları...

Altında ibreler yeşile döndü! 1 gramı bile olan hemen baksın! 23 Eylül Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultusunda yükseltirken, altın fiyatları hareketlendi. Peki bugün altın fiyatları bugün ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 23 Eylül 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

50 bin TL'nin tam 30 günlük faizi tek tek hesaplandı! İşte son dakika mevduat faizleri Eylül 2023!

50 bin liranın tam 30 günlük faizi resmen tek tek hesaplandı. Peki mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika Eylül 2023 mevduat faiz oranları...

Dacia'nın şimdi al sonra öde kampanyası başladı! İşte Dacia Eylül 2023 fiyat listesi

Dacia kaçırılmayacak kampanyaya imza attı. Eylül ayında Dacia alanlar, kredi taksiti ödemelerini 6 ay erteleme fırsatından faydalanacak. İşte kampanyanın detayları...

Kredi faizleri yükseldi! Kredi kartı ve nakit avans çekerken bunlara mutlaka dikkat edin!

Kredi kartı ve nakit avans faizlerinin 1 Eylül’den itibaren yükselmesiyle birlikte artık harcarken bir kez daha düşünmek gerekecek. Uzmanlar, kartlı harcamayı tercih edenler veya nakit avans çekenlerin yüksek faiz oranları nedeniyle dikkatli olması gerektiği konusunda uyardı.

Ticari kredi faizleri hem konutu hem taşıtı solladı! Ticari kredi faizi yüzde 38 sınırına dayandı! 

Ticari TL kredi faiz oranı, 1 Eylül haftasında hem taşıt hem de konut kredisi faizlerini solladı. İşte o rakamlar...

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

2023 Eylül'de taşıt kredisi faizleri arttı: Araba almadan önce bilinmesi gerekenler neler?

2023 Eylül ayının gelmesiyle birlikte, politika faizinin artması bankaların taşıt kredisi faiz oranlarını da güncelledi. Bu güncellemeler, otomobil hayali kuranları oldukça memnun etti. İşte Eylül 2023'te yayınlanan güncel taşıt kredisi oranları hakkında detaylar haberin devamında...

Dacia Yeni Sandero'da şimdi al, Nisan 2024'te ödemeye başla fırsatı! Araba alacaklara Eylül sürprizi! 

Eylül’de Dacia alanlar, Dacia Finans’tan kredi kullanmaları halinde yüzde 3.99'dan başlayan faizlerden ve Nisan 2024'te ödemeye başlama fırsatından yararlanabiliyor. Peki Dacia Yeni Sandero Eylül 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı! 13 Eylül'de bitiyor! Hemen bakın! 

Garanti BBVA, müşterilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Banka, 13 Eylül'e kadar 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. İşte kampanya ile ilgili merak edilenler. 

kredi faizleri eylül 2022 Haberi

kredi faizleri eylül 2022

Bankalar çılgın kampanyalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Özel bankalar arasında emekli promosyonu rekabeti olmasına rağmen kamu bankaları  kredi kampanyalarında rakip tanımıyor. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredisi ile acil nakit ihtiyacı bulunan müşterilerinin derdine derman oluyor. Emekli, asgari ücretli, dar gelirli herkes başvuru yaparak kampanyadan hemen faydalanabiliyor. Devlet bankalarının kredi kampanyaları devam ediyor, ilgi de son derece yoğun ama emekliler de bir yandan isyanda.

3 banka coştukça coştu! Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank 10 bin, 15 bin, 20 bin TL anında düşük faizli kredi dönemini açtı. Emekli maaş promosyonunda artış yapmayan, hala 750 TL ödeyen kamu bankaları kredi yarışında özel bankaları hızla geçiyor. Ziraat Bankası, Halbank ve Vakıfbankın düşük faizli ihtiyaç kredisi sunmasına ilgi de son derece...