28 / 04 / 2024

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

Güney Kore'nin otomotiv devi Kia'nın sevilen SUV modeli Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışa çıktı. İşte KIA Sportage Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları...



Güney Kore'nin otomotiv devi yeni kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre KİA'nın yeni kampanyası 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam ediyor.

Medyabar'da yer alan habere göre, otomotiv devi Kia göz alıcı renk ve tasarımlı SUV modelini Eylül ayına özel olarak 1 milyon 665 bin TL'den satışa çıkardı. Ayrıca yine verilen detaylara göre, söz konusu araç için 300 bin TL'lik kredi desteği veriliyor. 

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

KİA SPORTAGE TAŞIT KREDİSİ EYLÜL 2023

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, en çok tercih edilen SUV modeller arasında yer alan Kia Sportage araç modeline 300 bin Türk Lirası kredi teklifi ile sahip olmak isteyenler 12 ay vadeli geri ödeme fırsatından faydalanacak. Yine paylaşılan bilgilere göre, 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak kampanyalı kredi Kia kasko poliçesi yaptıran tüm müşteriler için de geçerliliğini koruyacak. Yine verilen bilgiye göre, Kia Sportage kredi tutarı 300 bin Türk Lirası, vade süresi 12 ay, kampanya faizi yüzde 2,89 olarak açıklandı.

Paylaşılan detaylara göre, nihai fatura değeri 400 bin Türk Lirası altında olan tüm taşıtlar için söz konusu bu kampanya kapsamında yüzde 70'e kadar kredi kullanım fırsatı da sunulacak. Söz konusu bu oran 400 bin Türk Lirası üzeri ve 800 bin Türk Lirası altı taşıtlar için yüzde 50'ye kadar iniyor. Yine verilen bilgiye göre, kredi oranlarının belirlenebilmesi için nihai fatura değeri dikkate alınacak.

Aktarılan bilgilere göre, söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyenler TEB, Akbank, Garanti BBVA bankaları üzerinden bireysel taşıt kredisi talep edebilir.

Paylaşılan detaylara göre, en çok tercih edilen SUV modeller arasında yer alan Kia Sportage teknolojik ön konsol alanı, yüksek bagaj kapasitesi, panoramik cam tavan alanı ve kör nokta çarpışma önleme yardımcısı ile dikkat çekiyor. Yine verilen bilgilere göre, söz konusu araç sürüş esnasında ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar ile özel navigasyon sistemi sayesinde araç içi konforu üst düzeye çıkarıyor.

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

KİA EYLÜL 2023 FİYATLARI

Kia Eylül 2023 fiyatları şu şekilde:

-Kia Cerato kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı 1 milyon 240 bin Türk Lirası
-Kia Sportage kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı 1 milyon 665 bin Türk Lirası
-Kia Picanto kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı 790 bin Türk Lirası
-Kia Sorento kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı 3 milyon 190 bin Türk Lirası
-Kia Rio kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı 955 bin Türk Lirası
-Kia Bongo kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı 819 bin Türk Lirası
-Kia Stonic kampanyalı anahtar teslim satış fiyatı 965bin Türk Lirası

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

TOKİ'den bu ile tam 409 konutluk yeni proje geliyor!

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 


Geri Dön