30 / 04 / 2024

Faizsiz 50 bin TL hibe desteği! İşte aranan şartlar…

Faizsiz 50 bin TL hibe desteği! İşte aranan şartlar…

Binlerce girişimcinin yakından takip ettiği KOSGEB destekleri ile ilgili sıcak gelişme. KOSGEB, mobilya üretip satmak isteyen girişimcilere 50 bin TL hibe desteği verileceğini duyurdu. Peki faizsiz geri ödemesiz kredi desteğini nasıl alınır? İşte faizsiz geri ödemesiz kredi desteğinin detayları.



Faizsiz ve geri ödemesiz kredi desteği milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. Küçük ve orta boy firmalara ve yeni girişimcilere sağladığı desteklerle üretim gücünün artmasında önemli rol oynayan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı mobilya sektörüne de destek sağlayacak. KOSGEB bu amaçla 'Mobilya İmalatı Hibe Desteği'ni hayata geçirdi. Alınan bilgiye göre, mobilya imalatı desteği, mobilya üretip bu mobilyaları satmak isteyen girişimcilere sağlanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön