07 / 05 / 2024

halk bankası kredi borcu erteleme

halk bankası kredi borcu erteleme

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank müşterilerinin virüs salgını sürecini mali açıdan en az hasarla atlatabilmesi amacıyla hazırladıkları destek paketlerini devreye aldı.

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası'nın özel kredi kartı Paraf Esnaf Troy, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan ticari kart sahiplerine güzel haber!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kredi kartı sahiplerine yönelik bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında bu kişilere 750 TL para verilecek.

Halkbank'tan beklenen flaş açıklama!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Esnaf Troy kredi kartı sahipleri için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 11 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara kazandıracaktır.

Halk Bankası'ndan şok karar! İş dünyasına özel kampanya geldi! Paraf Kart ile harcamalarınıza 500 TL ParafPara!

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası'ndan son dakika bir kampanya geldi. Bankadan gelen bilgilere göre; bu kişilere 500 TL ParafPara verilecek.

Kredi kartı kullananlar bu habere dikkat! Talimatı Merkez Bankası verdi

Merkez Bankası, kredi kartlarında peşin avans işlemleriyle alakalı önemli bir karar verdi. Makro ihtiyati önlem uygulaması ve menkul kıymet tesisi koşulu artık geçerli olmayacak. 

Son dakika! Merkez Bankası, nakit avans kararından geri adım attı!

Merkez Bankası, kredi kartıyla nakit avans çekimine uygulanacak menkul kıymet tutma zorunluluğu kararından vazgeçti. TCMB bankalara gönderdiği yazı ile nakit avans kullanımı ve kredili mevduat hesaplarınının menkul kıymet zorunluluğundan muaf tutulduğunu bildirdi.

Merkez Bankası'ndan yeni düzenleme geldi! Bugünden itibaren geçerli! Kredi kartıyla nakit avans çekmek isteyenler baksın

Merkez Bankası, kredi kartlarıyla yapılan nakit avans çekimi ve kuyum harcamalarında yeni düzenlemeye gitti. 

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri çok acil baksın! Son dakika!

Müşterilerine yönelik kredi hizmetleri ile Türkiye'de önde gelen bankalar arasında yer alan İş Bankası, kredi konusunda önemli bir açıklama yaptı. Aşağıda İş Bankası'nın yaptığı açıklamanın detayları yer almaktadır.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

halk bankası kredi borcu erteleme Haberi

halk bankası kredi borcu erteleme

Ziraat Bankası, vatandaşların ve iş dünyasının nakit akışlarında yaşayabilecekleri bozulmaya karşı birtakım destekleri devreye aldı.

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada, küresel çapta yaşanan ve Türkiye'yi de etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik yaşama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle alınan önlemler kapsamında yeni destek adımlarının devreye alındığı belirtildi. 

Açıklamada, "Bu vesileyle öncelikle, salgında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tedavi altındaki vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bu süreci aşmak için en çok ihtiyaç duyduğumuz hususun toplumsal farkındalık ile güçlü birliktelik olduğuna, devletimizin ve milletimizin el ele vererek en kısa zamanda bu badirenin üstesinden geleceğine inanıyoruz. Hazine ve Maliye Bakanlığımızın hızla almaya başladığı ve tüm ekonomi kurumlarımızla birlikte Ziraat Bankası olarak bizlerin de katkı sunduğu önlemlerle, mevcut durumu en az zararla atlatan...