13 / 05 / 2024

halk bankası süleyman kalkan

halk bankası süleyman kalkan

Türkiye Halk Bankası' nın ( Halkbank ) tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu' na (KAP) yapılan açıklamada, bankanın olağan genel kurulunun gerçekleştirildiği ve yeni yönetim kurulunun oluşturulduğu belirtildi...

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Halk GYO'nun 14 gayrimenkulü 5 yıllığına Halk Bankası'na kiralandı!

Halk GYO'nun mülkiyetinde bulunan ve T.Halk Bankası A.Ş. ile olan 5 yıllık kira sözleşme süresi 30 Ekim 2020 tarihinde dolan ekli listede yer verilen 14 adet gayrimenkulün, 5 yıllığına T.Halk Bankası A.Ş.'ne kiralanması hususunda sözleşme imzalandı. 

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Süleyman Soylu'dan 'kerpiç ev'lerle ilgili açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye-İran sınırında yaşanan depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, ''Kerpiç evler konusunda tedirginliğimiz, riskimiz var. Bu konuda arkadaşlarımız tüm bölge halkına gerekli duyurularda bulunuyorlar'' dedi.

Halk Bankası Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Halk GYO, Ataşehir Finans Kule binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl daha uzattı...

Halk GYO'nun başkanı yine Recep Süleyman Özdil oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Recep Süleyman Özdil seçildi. Başkan vekili ise Yahya Bayraktar oldu...

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Recep Süleyman Özdil, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 15 Haziran 2017'de gerçekleştirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Peki, Recep Süleyman Özdil kimdir?

Recep Süleyman Özdil, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Recep Süleyman Özdil seçildi.

Süleyman Soylu’dan Trabzon Yomra'ya yatırım müjdesi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Trabzon’un Yomra ilçesine yatırım müjdesi. Bakan Soylu’nun talimatlarıyla birlikte Yomra’da 112 Acil Toplanma Alanı ve Veri Bankasının bir arada bulunacağı çağrı merkezleri yapılacak.

Süleyman Çetinsaya: Faiz indirimini faydalı bir karar olarak değerlendiriyorum!

Merkez Bankası'nın arka arkaya yaptığı faiz indirimlerinin konut satışlarına yansımasını değerlendiren Artaş inşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, tüketiciler için kararın önemine dikkat çekti.

Halk GYO, Halk Bankası ile kira sözleşmelerini yeniledi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Türkiye Halk Bankası A.Ş. ile 17 adet gayrimenkule ait yenilenen kira sözleşmeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu.

Halk GYO'ya Recep Süleyman Özdil atandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., görevinden istifa eden Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci'nin yerine Recep Süleyman Özdil'in atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

halk bankası süleyman kalkan Haberi

halk bankası süleyman kalkan


Türkiye Halk Bankası'nın (Halkbank) Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Hasan Cebeci, Süleyman Kalkan, Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Emin Süha Çayköylü, Nurzahit Keskin, Ahmet Yarız ve İsmail Erol İşbilen'in yönetim kurulu üyeliklerinin devam etmesine, Sadık Tıltak ve Yunus Karan'ın ise 3 yıllık süre ile yönetim kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verildi.


Halkbank tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, bankanın olağan genel kurulunun gerçekleştirildiği ve yeni yönetim kurulunun oluşturulduğu belirtildi. 


Açıklamaya göre, genel kurul toplantısında, Halkbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kahraman'ın vefatı nedeniyle yerine Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun ataması onaylandı. 


Verilen önerge doğrultusunda, Yönetim Kurulu Üyesi olarak Hasan Cebeci, Süleyman Kalkan, Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Emin Süha Çayköylü, Nurzahit Keskin, Ahmet Yarız, İsmail Erol İşbilen'in görevlerine devam etmesi, Sadık Tıltak ve Yunus Katan'ın 3 yıllık süre ile...