14 / 05 / 2024

halk ege et şubeleri

halk ege et şubeleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Ege’nin gizli cennetleri ABD'de manşet oldu! Avrupa'da gidilecek en iyi gezi rotasyonlarından...

ABD merkezli CNN televizyonu, gezi sayfasının kapağına Türkiye’yi taşıyarak, Türkiye'nin Ege kıyıları için “Avrupa’da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından birisi” ifadesi kullanıldı. 

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Teknik Yapı Halk GYO Alsancak projesinde ön talep topluyor!

Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi'ne ön talep toplamaya başladı.

Teknik Yapı-Halk GYO Alcansak projesi başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi için buluştu.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

Tokat Topektaş Et Parçalama Tesisi Kapasite Artışı'nın halk toplantısı 23 Haziran'da!

Topek Gıda Hayvancılık İnşaat Turizm Şirketi tarafından yapılması planlanan Topektaş Et Kombinası ve Parçalama Tesisi kapasite artışı ÇED toplantısı 23 Haziran saat 11:00'de Arzupınar köyü köy odasında yapılacak

halk ege et şubeleri Haberi

halk ege et şubeleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın uygun fiyatlarla kaliteli, sağlıklı hijyenik ve güvenilir ürünlere ulaşmasını sağlayan Halk Ege Et, şubelerinin sayısı artıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Aydın ve İzmir’de şubeleri bulunan Halk Ege Et’in 15. şubesi Nazilli’de hizmet vermeye başladı.

Üreticiye destek, vatandaşa sağlıklı gıda 

Küçük üreticilerin üretmeye devam etmesini teşvik eden, ithal değil yerli ürünlerin sofralarına ulaşmasını sağlayan ve özellikle kadın kooperatiflerinin ürünlerine raflarında yer vererek kadınların üretim sürecindeki gücünü arttıran Halk Ege Et, tüketiciler içinde güvenilir bir adres olmayı sürdürüyor.

Başkan Çerçioglu: Bu bir mutluluk, güven ve refah zinciridir 

Halk Ege Et’i öne çıkaran unsurun ürün yelpazesindeki gıdaların yerli üreticilerden tedarik edilmesi olduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioglu, “Bir çalışma yaparken en temel...