27 / 04 / 2024

halk gyo yıllık karı ne kadar

halk gyo yıllık karı ne kadar

Yapılan açıklamaya göre, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) 2013 yılı karı, geçen yıla göre yüzde 162,5 oranında artışla, 31,5 milyon lira olarak gerçekleşti...

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

İngiltere’de kiralar cep yakıyor! İşte yıllık zam oranı!

İngiltere’de enerji şirketlerinin 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına uygulayabileceği üst limit yüzde 54 oranında arttı, ülkede son zamanlarda sık sık gündeme gelen sosyal konut kiralarına ise yıllık yüzde 4,1 oranında zam yapıldı.

İngiltere'de sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi!

İngiltere'de  enerji şirketleri hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına zam yaptı. Sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi. İşte ayrıntılar...

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin yıllık kira geliri ne kadar?

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin aylık kira geliri 550 bin TL, yıllık kira geliri 6 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Fatih'te 250 yıllık çeşmelerinin üzerindeki binalar tepkilere neden oldu!

İstanbul Fatih'te yer alan 250 yıllık tarihi çeşmelerin üzerine inşa edilen binalar halkın tepkisine neden oldu.

Atakule GYO 2019 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporunu yayınladı! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılına ait Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporunu yayınladı...

Hattuşa'daki 350 yıllık konağa turist ilgisi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlık tarafından restore ettirildikten sonra halk eğitim merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan 350 yıllık Dulkadiroğulları Konağı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Ela Quality Resort Hotel'in yıllık sabit kira bedeli 7.5 milyon dolar!

Özak GYO'nun portföyünde yer alan Ela Quality Resort Hotel'in 5 milyon 500 bin USD+KDV olan mevcut yıllık sabit kira bedelinin 7 milyon 500 bin USD+KDV olarak güncellenmesine karar verildi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Martı GYO yıllık faaliyet raporunu denetlendi!

Martı GYO'nun 31 Mart 2017 tarihinde sona eren hesap dönemine ilişkin yıllık faaliyet raporunu denetlendi.

Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO yıllık yönetim kurulu faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı.

Atakule GYO 2016 yılı yıllık faaliyet raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO 2016 yılı yıllık faaliyet raporunu yayınladı.

halk gyo yıllık karı ne kadar Haberi

halk gyo yıllık karı ne kadar


Halk GYO'dan yapılan açıklamaya göre, şubat ayında gerçekleştirdiği başarılı halka arz sürecinin sonunda, halka açık bir şirket olarak geçirdiği 2013 yılını, karlılığını artırarak ve istikrarlı büyümesini sürdürerek tamamlayan Halk GYO, satışlarını geçen yıla göre yüzde 118 oranında arttırarak 58,5 milyon lira olarak gerçekleştirdi.


 2013 yıl sonu itibariyle 769 milyon lira özkaynak büyüklüğüne ulaşan şirket, aktif büyüklüğünü, 2012 yıl sonuna göre yüzde 31 artışla, 890 milyon lira,  dönem karını ise, 2012 yılına göre yüzde 162,5 oranında artışla 31,5 milyon liraya yükseltti. Şirketin gayrimenkul portföy büyüklüğü ise en son ekspertiz raporlarına göre, 1 milyar 165 milyon lirayı aştı.


Verilen bilgilere göre, şirketin amiral gemisi İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesi için mimari tasarım firması ve proje yönetim firması seçim süreci tamamlandı. Halk GYO arsası...