03 / 05 / 2024

halk katılım toplantısı

halk katılım toplantısı

Universal Wind Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, İstanbul RES projesinin işletilmesi için 30 Aralık 2014 günü saat 14:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Çevre Bakanlığı Giresun HES için halk katılım toplantısı yapacak!

Çevre Bakanlığı Giresun'da hayata geçirilen olan HES ve Moran Barajı projeleri için halkın görüşünü alacak...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

26 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; 12 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesine karar verildi.

Emlak Katılım Bankası'ndan sınırlı kira sertifikaları ihracı!

Emlak Katılım Bankası yurt içinde, 5 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak kira sertifikaları ihraç edecek.

Emlak Katılım Varlık Kiralama esas sözleşmesini değiştirdi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, esas sözleşmesi değişikliğini kamuoyunun bilgisine sundu. 

Ziraat Katılım, sıfır konutta finansman oranını yüzde 0,79'a düşürdü!

Ziraat Katılım, konut finansmanında 500 bin TL için 120 ay vadeli olmak üzere sıfır konutlarda oran bugünden itibaren yüzde 0,79’a düşürdü.

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Kanal İstanbul toplantısı bugün!

Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıda, projeye ilişkin olarak halkın görüş ve önerileri alınacak..

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Kanal İstanbul'da ilk adım atılıyor!

ÇED süreci 26 Şubat 2018 tarihinde başlayan Kanal İstanbul'da ilk adım atılıyor. Çılgın proje için "Halkın Katılım Toplantısı" düzenlenecek..

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

Ziraat Katılım şube sayısını 44'e çıkardı!

Ziraat Katılım, 2016 yılındaki hedeflerini gerçekleştirdi. Banka, şube sayısını yüzde 100 artışla 44 yaptı. Piyasaya 9 milyar TL'lik destek sağladı.

halk katılım toplantısı Haberi

halk katılım toplantısı

Universal Wind Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, İstanbul İli Çatalca İlçesi sınırları içerisinde ''İstanbul RES (200 MWe)  (64 adet, 2 MWe, 24 adet , 3 MWe) projesinin kurulup işletilmesi planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: İhsaniye Mahallesi Meydan Kıraathanesi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 30/12/2014

Proje Sahibi: Universal Wind Enerji Elektrik Üretimi...