19 / 05 / 2024

halk sağlığı araştırma geliştirme merkezi

halk sağlığı araştırma geliştirme merkezi

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Hamdolsun ki Sağlık Bakanlığı olarak güçlü Türkiye'ye yakışan ve 2023 vizyonuna uygun projelere imza atarak, milletimize verdiğimizi sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz"...

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabı açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamada yenilenen, kapasitesi büyütülen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabının, 758 yatak ve 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine yeni poliklinik binası inşa edildi!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine 37 milyon lira yatırımla 95 poliklinik ve 56 destek ünitesine sahip yeni poliklinik binası inşa edildi. 

halk sağlığı araştırma geliştirme merkezi Haberi

halk sağlığı araştırma geliştirme merkezi


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapılacak şehir hastanelerinin önemine işaret ederek, "Hamdolsun ki Sağlık Bakanlığı olarak güçlü Türkiye'ye yakışan ve 2023 vizyonuna uygun projelere imza atarak, milletimize verdiğimizi sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.


Haliç Kongre Merkezi'ndeki "Sağlık Bakanlığı Kamu-Özel İşbirliğiyle Gerçekleştirilecek Şehir Hastaneleri Projesi"nin tanıtım ve imza töreninde konuşan Müezzinoğlu, bundan 10 yıl önce Türkiye için hayal bile edilemeyecek dev hizmetlerin hayata geçirildiği tarihi bir günü birlikte yaşadıklarını söyledi. İnsanın en temel hakkının "sağlıklı ve onurlu yaşam hakkı" olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, kendilerine bu anlamda önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü kaydetti.


"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin" anlayışıyla yola çıktıklarını ve bütün hizmetlerinin merkezine insanı koyduklarını aktaran Müezzinoğlu, AK Parti hükümetlerinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde her...