30 / 04 / 2024

halk toplantıları 2014

halk toplantıları 2014

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş tarafından Kütahya İli, Merkez İlçesinde yer alan seramik üretim tesisi kapasite artışı için 12 Ağustos 2014 tarihinde halk topantısı düzenlenecek.

7 maddede site toplantıları hazırlığı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site toplantıları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

10 maddede site toplantılarında oy kullanımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site toplantılarında oy kullanımı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

5 maddede site toplantılarında vekalet kullanımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site toplantılarında vekalet kullanımı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

5 maddede site toplantılarında kenar yeter sayıları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site toplantıları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Kooperatif genel kurul toplantıları hakkında tebliğ!

Kooperatif ve Üst Kuruluşlarının Olağan Genel Kurul Toplantılarının Birleştirilerek Yapılması Hakkında Tebliğ, 31 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı.. 

13 maddede yapılamayan olağanüstü toplantıların püf noktası!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "yapılamayan olağanüstü site yönetimi toplantıları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18'ncisi yapıldı!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle yapılan Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantılarının 18'ncisi gerçekleştirildi. 

Avcılar'da imar planı bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

Avcılar Kent Konseyi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kabul edilen imar planıyla ilgili bilgilendirme toplantıları yapılıyor..

Hatay'da imar planı toplantıları başladı!

Hatay 1/100 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 bin Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi kapsamında 15 ilçede toplantı yapılacak. Toplantıların ilki Erzin ve Dörtyol'da başladı.

Hatay Büyükşehir'de imar toplantıları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin 15 ilçede düzenleyeceği imar toplantıların ilki 14 Şubat tarihinde Erzin ve Dörtyol ilçelerinde başladı.

11 maddede kat malikleri kurul toplantıları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "kat malikleri kurul toplantıları" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Düzce Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarını tamamladı!

Düzce Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarını tamamladı. Birinci toplantının ardından Meclisin ikinci birleşimi Meclis Başkanvekili Salih Keskinli başkanlığında yapıldı.

Kültür ve Mekan Toplantıları'nda dönüşen kentlere ışık tutuldu!

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Kültür ve Mekan Toplantıları’ dizisinde, küresel ve yerel etkiler ile farklılaşan İstanbul ve konut çevrelerine ışık tutuldu.

halk toplantıları 2014 Haberi

halk toplantıları 2014

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş tarafından Kütahya İli, Merkez İlçesi, Kütahya-Eskişehir Karayolu 8. Km 15-16-21 nolu pafta, 2500-2501-2502 nolu parseller, 15 nolu pafta 2448 nolu parsel ve 2432 nolu parsellerde "Seramik Üretim Tesisi Kapasite Artışı" projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için  Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Belediye Kültür ve Ticaret Merkezi YKM Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Yunus Emre mh. Alagöz Sk Merkez/Kütahya

Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2014

Toplantı Saati: 15:00


Proje Sahibi: NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş 

Tel: 0274 225 12 02

Faks: 0274 225 12...