02 / 05 / 2024

halkalı 2015 konut projeleri

halkalı 2015 konut projeleri

Konutta arz fazlası tartışılırken, İstanbul’da bazı ilçelerde peynir-ekmek gibi konut satılıyor. Halkalı’da bir konut ortalama 1.3 günde satılırken, Kemerburgaz’da ayda bir işlem yapılıyor..

Halkalı Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Toplu Konut Alanı, 420 Ada 6 Parsel ve 419 Ada 1 Parselin Bir Kısmi ile Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Meydan Halkalı Evleri 2017 dükkan fiyatları!

Gültaş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçirilen Meydan Halkalı projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Projede teslimler bu yılın sonunda yapılacak...

Halkalı Caddesi konut üreticilerinin radarında!

Halkalı'yı Sefaköy'e bağlayan Halkalı Caddesi çehre değiştiriyor. Bölge eski fabrika arsaları sayesinde markalı konut üreticilerinin radarına girdi. Caddenin çevresinde çok sayıda markalı konut projesine start verilmiş durumda...

Halkalı 24 Sitesi ev fiyatları!

Halkalı 24 Sitesi ev fiyatları 239 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 24 Gayrimenkul imzasını taşıyan Halkalı 24 konut projesi 2017 yılı sonunda tamamlanacak...

Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Serenity Plus Halkalı'da konut ve ticari alanlar bulunuyor. Marriott Hotel'e yakın konumda olan proje Bakırcı Yapı imzası taşıyor. Peki Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

2015 yılında Zonguldak'ta 6 bin 773 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından aralık 2015 konut satış istatistikleri açıklandı. Açıklanan istatistiki bilgilere göre, Ülkemizde 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konut el değiştirirken, Zongludak’ta 2015 yılında 6 bin 773 konut satıldı.

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru işlemleri için son gün 30 Kasım 2015. Konut fiyatları 105 bin 304 TL'den başlangıç gösteren projede 3+1 evler için 4 bin TL başvuru ücreti alınıyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

Gayrimenkul sektöründe TapuTakas ile yeni bir dönem açıldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı' 3. gününde de hareketli geçti.

Babacan Premium CNR Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıktı!

CNR Expo’da düzenlenen emlak 2015 – konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda,2015 yılı ağustos ayında yapımına başlanan Babacan Premium projesini tanıttı.

Ofton İnşaat dört projesini tanıtıyor!

OFTON inşaat gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

halkalı 2015 konut projeleri Haberi

halkalı 2015 konut projeleri

Konutta balon iddiaları tartışıladuruken, İstanbul’da yeni konut projeleri birbiri ardına satışa çıkıyor. İstanbul’un bazı ilçelerinde konut satış ofisleri sinek avlarken, bazı ilçelerinde de peynir-ekmek gibi konut satılıyor. Başka bir deyişle de 30 dakikada servis edilen pizza gibi... Eva Gayrimenkul Değerleme’nin “2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması” İstanbul’da konutların en hızlı satıldığı bölgeleri ortaya koydu. Araştırmaya göre, İstanbul’da en hızlı konut satılan bölge, Küçükçekmece-Halkalı oldu. Bu bölgede, bir konut ortalama 1.3 günde satılıyor. İstanbul’da konut satışlarının en yavaş ilerlediği bölge ise Kemerburgaz... Bölgede bir konut, nereseyse bir ayda, ortalama 25.6 günde satılabiliyor.  Tabii bu sürelerin ortaya çıkmasında Halkalı bölgesindeki evlerin ortalama fiyatlarının 100-200 bin TL arasında olması Göktürk de ise 2+1 evlerin dahi 500 bin liralık fiyata ulaşması da etkili. Fiyat...