02 / 05 / 2024

halkalı İstanbul Tema Park nerede

halkalı İstanbul Tema Park nerede

İstanbul Tema Park projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda konumlandırılıyor. Proje, Halkalı'daki TOKİ arsası üzerinde yer alacak

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında çok önemli bir gelişme yaşandı. Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın depo sahası hizmete açıldı.

Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son dakika! Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda TBM ile yapılan tünel açma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklaması...

Halkalı-İstanbul Havalimanı metrosunun yüzde 87'si tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Halkalı-İstanbul Havalimanı metrosunun yüzde 87'lik kısmının tamamlandığını kaydetti.

Bu hattı günde 70 bin kişi kullanacak! Son durum ne?

31,5 kilometrelik   Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro  Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Proje kapsamında  Gayrettepe-Kağıthane Hattı'nın mayıs sonunda, Gayrettepe'den havalimanına olan kısmın da önümüzdeki yıl açılması planlanıyor. 

İstanbul Havalimanı'na 30 dakikanın altında ulaşılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattı ve Halkalı-İstanbul havalimanı hatlarıyla İstanbulluları yarım saatin altında İstanbul Havalimanı'na ulaştıracağız" dedi...

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda son durum!

29 Ekim'de hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda seferler bugün başladı. Havalimanına rahat ulaşım sağlamak için inşa edilen Halkalı - Arnavutköy - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar sürüyor. İşte Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda son durum...

Halkalı Terrace Tema konut fiyatları!

Toplam 416 daireden meydana gelen Halkalı Terrace Tema konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Projede 3+1 dairelerin tümü satıldı.

3. Havalimanı metro inşaatı için Ulaştırma Bakanlığı'na yetki verildi!

Bakanlar Kurulu Kararı ile, yeni havalimanı raylı sistem bağlantıları kapsamında Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı ile Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın inşası Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Tema İstanbul Evleri Halkalı satış fiyatları!

Tema İstanbul Evleri Halkalı satış fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. Tema İstranbul Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Tema İstanbul Halkalı fiyat!

Tema İstanbul Halkalı fiyat listesi dairelerin konum ve cephelerine göre değişiyor. Banka kredisiyle vade imkanı sağlayan proje 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Halkalı Tema İstanbul ödeme planı!

Halkalı Tema İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor. Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa edilen projede 3 bin 531 adet konut bulunuyor.

Tema İstanbul Halkalı ödemeleri!

Tema İstanbul Halkalı ödemeleri banka kredisiyle yapılabiliyor. 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

halkalı İstanbul Tema Park nerede Haberi

halkalı İstanbul Tema Park nerede

İstanbul Theme Park projesi, Aktaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığında hayata geçiriliyor. Halkalı'da yükselen İstanbul Tema Park kapsamında inşaat alanı 250 bin metrekare olarak belirlendi. 


Toplamda 4 bin 26 konutun yer aldığı Theme Park Halkalı projesinin yatırım bedeli 3 milyar euro olarak belirlendi. Tema Park Halkalı'da oyun alanları, konut alanı, otel alanı, alışveriş merkezi alanı ile ofis alanı bulunacak. 



İstanbul Tema Park nerede ?

İstanbul Tema Park Halkalı'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca belirlenen ve TOKİ'ye ait olan arsa üzerinde yükselecek. 


İstanbul Tema Park nerede ?





Telefon:  0312 291 50 00

Web Adresi: www.mesagrup.com

Kübra...