26 / 07 / 2024

Halkbank canım evim konut kredisi

Halkbank canım evim konut kredisi

Halkbank, Canım Evim konut kredisi faiz oranlarında yapılan indirimle müşterilerine uygun koşullu finansal çözümler sunmaya devam ediyor...

Vergi Uzmanı Bingöl’den korkutan zam açıklaması! ‘İliklerimize kadar hissedeceğiz!’

Sıkı maliye tedbirlerinin yerel seçimlerden sonra devreye alınacağını söyleyen Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl, “Canımız fena yanacak. Zamları iliklerimize kadar hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

Evim tapuda arsa olarak görünüyor ne yapmalıyım sorusu, gayrimenkul alanında merak edilen konulardan biridir. Bazı evler tapuda arsa olarak görünür ve bu durum ev sahipleri tarafından endişe uyandırır. Peki evin tapuda arsa olarak görünmesi ne anlama gelir? İşte ayrıntılar...

Emekli maaşını Halkbank'tan alanlar acilen buraya baksın!

Halkbank, emekli müşterilerine özel avantajlarla dolu bir paket sunarak finansal destek sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan evlenmek isteyen gençlere müjde

Halkbank'tan evlenmek isteyen gençlere yönelik müjde geldi. Banka tarafından 70 bin TL tutarında kredi verilecek.

SSK, Bağ-Kur 4A, 4B emeklilerine son dakika müjdesi! Emekli maaşına ek tam 3 bin TL hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank, emekli müşterilerine özel büyük bir kampanya başlattı. Halkbank, yeni kampanyası kapsamında emeklilere tam 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Halkbank'tan önemli duyuru

Halkbank borçlulara can simidi olacak. Halkbank'tan çok önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından vatandaşların borçlarını kapatması adına çok önemli bir adım atılacak.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Halkbank'tan emeklilere büyük para müjdesi!

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan emekli vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. İşte Halkbank tarafından açıklanan müjdenin detayları...

Halkbank'tan maaş müşterilerine flaş çağrı! Hemen buraya bakmanız gerek!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Halkbank'tan son dakika açıklaması geldi. Halkbank müşterilerine; bazı fırsatlar sunuyor. İşte ayrıntılar...

Halkbank'tan ikinci el araç almak isteyenlere müjde! Bu şartlar sizi araba sahibi yapacak

Çıkan ücretlere karşı Halkbank aracılığı ile müjdeli haber yapıldı. İkinci el otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara katkı ödemesi sunuluyor. Halkbank'a başvuru yapan vatandaşlar taşıt kredisini elde ediyor. İşte detaylar.

Halkbank'tan acil uyarı geldi! Bu kişilere itibar etmeyin

Halkbank'tan müşterilerine acil uyarı yapıldı. Kendisini bankacı, polis ve savcı ikazı geldi. Dolandırıcıların tuzağına düşmemek için bankadan dikkatli olunması için çok önemli bir uyarı yapıldı.

Halkbank'tan mayıs ayı müjdesi geldi

Kamu bankaları kredi imkanlarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank tarafından da önemli bir konuda müjde duyuruldu.

Halkbank nakit ihtiyacı olanlara müjdeyi verdi! Başvuran anında krediyi alacak!

Halkbank, kamu bankaları arasında önemli bir konuma sahiptir ve müşterilerine çeşitli hizmetler sunmaktadır. Son açıklamasında, nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik yeni bir hizmet sunulacağı belirtilmiştir. Ayrıntılar için okumaya devam edin.

Halkbank canım evim konut kredisi Haberi

Halkbank canım evim konut kredisi


Halkbank, Canım Evim konut kredisi faiz oranlarında yapılan indirimle müşterilerine uygun koşullu finansal çözümler sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında aylık 0,64’ten başlayan indirimli faiz oranları ve 36 aydan başlayan vadelerle kredi kullanma imkanı sunuluyor. Dosya masrafının 1000 TL’ye sabitlendiği kampanya kapsamında 60 aya varan vadelerde aylık 0,65, 120 aya varan vadelerde ise aylık 0,67 faiz oranı uygulanıyor.


Bu sayede örneğin 180 ay vadeli 75 bin TL kredi kullanan bireyler ayda sadece 745 TL taksit ile ev sahibi olma fırsatı yakalıyor. Kampanya kapsamında kredi kullanan kişiler bütçelerine uygun ödeme planı oluşturarak, yıllara göre artan/azalan taksitli, ilk yıl faiz ödemeli ya da komisyonsuz balon (ara) ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor.


Bu kampanyayla ev sahibi olmak isteyen müşterilerine özel avantajlar sunduklarını belirten, Halkbank Bireysel Bankacılık Genel...