06 / 05 / 2024

Halkbank kamu özel kredi

Halkbank kamu özel kredi

Halkbank kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi kullandıyor. Halkbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1,28 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapıyor...

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Halkbank nakit ihtiyacı olanlara müjdeyi verdi! Başvuran anında krediyi alacak!

Halkbank, kamu bankaları arasında önemli bir konuma sahiptir ve müşterilerine çeşitli hizmetler sunmaktadır. Son açıklamasında, nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik yeni bir hizmet sunulacağı belirtilmiştir. Ayrıntılar için okumaya devam edin.

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Halkbank'tan bir sözünüze anında 1000 TL! Kampanya şartları nelerdir? İşte son dakika!

Emekli promosyonu yarışında geride kalan Halkbank, herkese özel bir kampanya düzenlediklerini duyurdu! Peki, kampanyadan yararlanmak için neler yapılmalı? Kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte kampanya ayrıntıları...

Halkbank'tan müjde! Emekliler değil herkese anında verilecek!

Emekli promosyonu yarışında geride kalan Halkbank, herkese özel bir kampanya düzenlediklerini açıkladı! Peki, kampanyadan faydalanmak için neler yapılmalı? Kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte kampanya detayları...

Onur İnşaat, Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesini hayata geçirecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna'daki yeni projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesine Türk imzası' başlıklı yazısı...

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Kamu Özel İşbirliği sözleşmelerinin kapsamı kanunla belirlenecek!

Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) projelerinin hazırlık ve uygulamasına ilişkin sözleşmelerin temel çerçevesinin belirleneceği kanun, çeşitli sektörler için yeni tip sözleşmeler hazırlamasına imkan sunacak.

Yeni şehir hastanesi projesinde kamu-özel ortaklığından vazgeçildi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamada, iki ayrı grupta hayata geçirilecek olan şehir hastanelerinde kamu-özel ortaklığı modelinin uygulanmayacağını söyledi.

Kamu-özel iş birliği projeleri daha verimli hale getirilecek!

Kamu-özel iş birliği uygulamalarında etkinliği, verimliliği ve ekonomikliği sağlayacak olan yeni bir çerçeve düzenleme yapılacak.

Türkiye kamu özel iş birliği tecrübesini Irak ile paylaşıyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Irak Planlama Bakanlığı çalışanlarına yönelik "Kamu Özel İşbirliği Modeli" başlıklı eğitim programı düzenledi

Kamu özel sektör iş birliğinde 242 proje hayata geçirildi!

Kamu özel sektör iş birliği kapsamında bugüne kadar toplam yatırım tutarı 63,8 milyar dolar olan 242 proje hayata geçirildi. Bu projelerin toplam sözleşme değeri yaklaşık 140 milyar doları buldu.

Halkbank'tan kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi!

Halkbank kamu çalışanlarına özel yüzde 1,28 faizli konut kredisi kullandıyor. Halkbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1,28 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapıyor...

Halkbank kamu özel kredi Haberi

Halkbank kamu özel kredi

Halkbank kamu çalışanlarına özel kredi veriyor. Banka bu kapsamda 60 aya kadar vadeli ihtiyaç kredilerinde yüzde 1i59 faiz oranı uygularken, maaş müsterisi olanlara ise yüzde 1,53 faiz oranı veriyor. 

Halkbank kamu çalışanlarına özel konut kredisi de kullandırıyor. Banka 120 aya kadar vadeli konut kredisinde yüzde 1,28 faiz oranı uyguluyor. 

Halkbank'ın kamu çalışanlarına özel kredi kampanyasının henüz bitiş tarihi belirlenmedi. 

Halkbank ayrıca 0,98 faiz oranı ile anlaşmalı projelerde konut kredisi kullandırıyor. İşte o projeler;

1.    Akkent 3. Etap
2.    Fuaye Süreyyapaşa
3.    Nish Adalar
4.    Ankanatura
5.    Gebze Emlak Konutları 1
6.    Oyakkent 2.Etap 2.Faz
7.    Atlantis City
8.    Gebze Emlak Konutları 2
9.    Referans Bakırköy
10.    Batışehir
11.    Glow 3
12.    Selenium Ataköy
13.    Benevre Beytepe Projesi
14.    Koru Florya
15.    Soyak Park...