27 / 04 / 2024

Halkbank konut faizi 2018

Halkbank konut faizi 2018

Halkbank konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi. Banka, müşterisi olan firmalardan konut alacaklara yüzde 0.98 faiz ile kredi kullandıracak.

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları...

Halkbank’tan 1,5 Milyon TL konut kredisi imkanı! 

Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar kredi maliyetlerine ilişkin son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor. Bankalardan gelen kredi oranları da merak edilen konular arasında. Peki Halkbank’ın konut kredisi faizi ne kadar oldu?

Konut kredisi almak isteyenlere müjde! Halkbank'tan 750.000 TL konut kredisi imkanı...

Ev sahibi olmak isteyenler için konut kredisi imkanları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, Halkbank 750.000 Türk Lirası konut kredisi yeni taksit tablosunu yayınladığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat...

Konut kredi faiz oranlarında son dakika depremi yaşandı. Resmi internet sitelerinde açıklandı. Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat... İşte ayrıntılar...

İngiltere'de iki yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6,63'e yükseldi!

Finansal veri sağlayıcısı Moneyfacts'den yapılan son dakika açıklamasına göre, İngiltere'de ortalama 2 senelik sabit konut kredisi faizi, yüzde 6,63'e çıktı.

İngiltere’de 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6’yı geçti!

İngiltere’de ortalama 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 5,97’den yüzde 6,1’e artarak 2022 yılının kasım ayından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi imkanı!

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik ağızları açık bırakan bir konut kredisi kampanyası duyurdu. 10 yıl vadeli ve düşük faiz oranlarıyla sunulan bu fırsatla Halkbank, müşterilerini rahat bir şekilde ev sahibi yapmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde!

0.69 konut kredisi Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Orta gelirliye yönelik hayata geçirilen konut kampanyası için detay peş peşe açıklandı. Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 0.69 faizle konut kredi desteği sağlayacak.

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

Gelire göre kredi faizi konut fiyatlarını artırır mı? Uzmanlar ne diyor?

Gelire göre konut kredisi faizi uygulamasını değerlendiren gayrimenkul sektörü uzmanları, konut talebinin canlanmasının fiyatları da yukarı çekeceğini belirtti. Uzmanlara göre gelir kıstası vergi mükellefi olmayan kesime haksız kazanç sağlayacak.

Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar? Esnaf destek paketi başvuru şartları neler?

Esnaf kredi şartları, tutarı, faiz oranı ve diğer detaylar gündemde merak konusu oldu. Halkbank aracılığıyla esnafa verilecek kredinin üst limitinin 500 bin TL olması beklenirken açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Peki Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar, kaç TL?

En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? Bankalar bir bir açıkladı! Ev alacaklar şimdi bakın! 

Bankalar Ekim ayı konut kredi faizlerini duyurdu. Ev alacak vatandaşlar son dakika banka banka konut kredisi faizlerini araştırıyor. En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat, Garanti, Akbank, ING, QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları 11 Ekim 2022...

Halkbank konut faizi 2018 Haberi

Halkbank konut faizi 2018

Halkbank konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi. Banka, müşterisi olan firmalardan konut alacaklara yüzde 0.98 faiz ile kredi kullandıracak.

Halbankası'ndan yapılan açıklama şu şekilde: "Halkbank'ın aktif olarak kredili çalışmakta olduğu firmalarla işbirliği içinde sunduğu konut kredisi kapsamında, aylık yüzde 1.78 olarak belirlenen faiz oranlarında konut kredisi kullanıcılarının yüzde 0.98'i aşan faiz maliyetlerini anlaşmalı firmalar üstlenecek."

Bankanın konut kredisi faizlerinde düşürdüğü oran Halkbank ile kredili çalışmakta olan firmaların elinde bulunan inşaatı tamamlanmış konutlar ile inşaatı devame den konutların satışını kapsayacak.

Halkbank (/halkbank) konut kredsn yüzde 0,98'e kadar ndrerek hem konut üretcisi frmaların taleplerne hem de banka müşterlernn konut htyacına cevap verecek. Bankanın konut kreds (/konut-kreds) fazlernde sağladığı uygun oranların satışları artırması planlanıyor. 

Özellikle alt ve orta gelir grubu başta olmak üzere, konut sahibi olmak...