18 / 05 / 2024

Halkbank kredi 2015

Halkbank kredi 2015

Nakit ihtiyacı olanlar Halkbank'ın erken gelen bayram kredisiyle ihtiyaçlarını bütçelerine uygun seçeneklerle karşılayabiliyor. Bayramı erken karşılamak isteyenler %1.22'den başlayan ve 50.000 TL'ye varan kredi seçeneklerinden faydalanabiliyor.

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan dev kredi hamlesi!

Halkbank'tan konut almak isteyen ancak nakit sorunu bulunan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Halkbank dev kredi miktarını onaylama kararı aldı. Detaylar haberimizde...

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, ING, Yapı Kredi, Garanti... Emekliler hakkında flaş gelişme, bankalar hareketlendi

Emekli maaşlarına zam gelmesinin ardından Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, ING, Yapı Kredi, Garanti başta olmak üzere çok sayıda banka promosyon miktarlarını artırma kararı aldı. İşte bankalar tarafında yaşanan hareketliliğin detayları...

Halkbank'tan efsane kampanya geldi! 300 bin kredi için 6 ay geri ödeme yok!

Halkbank, kadın girişimcilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.

Halkbank’tan darda kalanı rahatlatan müjde!  Kredi notu düşük olanlara ilaç gibi gelecek!

  Toplam 50 bin liraya kadar kredi çekme imkanı veren Halkbank’ın bu kredisini kredi notunun düşük olması sebebiyle bankalardan kredi çekemeyen vatandaşlar da yararlanabilecek.

Halkbank’ın bu kampanyasını duyan inanamadı! Kefilsiz, belgesiz 100 bin TL kredi!

Halkbank’ın maaş müşterilerine sağladığı kredi imkanı ile maaşını  bankadan alan vatandaşlara 100 bin TL’ye kadar, üstelik belgesiz ve kefil olmaksızın veriliyor.

Şu an kredi faizi ne kadar? Hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı

Bankalardan kredi çekmeyi düşünenler, hangi bankanın ne kadar faizle kredi verdiğini merak ediyor. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı!

Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu?

Halkbankası kredi başvurusuna dair detaylar merak edilmektedir. Peki Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu? İşte detaylar!

Üç bankadan sürpriz hareket! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası yeni kredi hareketi! Bu kampanya kaçmaz!

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası aralık ayına girilmesi ile birlikte kredi kampanyalarını duyurmaya başladı. İşte bu üç bankanın kredi kampanyasına dair detaylar!

Halkbank müjdeyi verdi! Düşük faizli 60 ay vadeli 500.000 TL kredi desteği! 

Halkbank 60 ay vadeli 500.000 lira kredi desteğinden yararlanmak isteyenler başvuru şartlarını ve detaylarını araştırıyor. Peki Halkbank esnaf kredi desteği kimlere verilecek? Halkbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Halkbank kredi 2015 Haberi

Halkbank kredi 2015

Nakit ihtiyacı olanlar Halkbank'ın erken gelen bayram kredisiyle ihtiyaçlarını bütçelerine uygun seçeneklerle karşılayabiliyor. Bayramı erken karşılamak isteyenler %1.22'den başlayan ve 50.000 TL'ye varan kredi seçeneklerinden faydalanabiliyor.


Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi Kampanyaları

­%1,12 faiz oranıyla 5.000 TL’ye kadar

­%1,23 faiz oranıyla 50.000 TL’ye kadar veya

­%1,33 faiz oranı ile dosya masrafsız 50.000 TL


Ayda 454 TL Taksitle 5.000 TL Kredi

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, Halkbank'ın erken gelen bayram kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, 5.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarını 12 ay vade ve ayda 454 TL taksitle karşılayabiliyor. Masraf olarak tüketiciden 26 TL kredi tahsis ücreti ve 15 TL sigorta ücreti talep edilmektedir.


Ayda 1.800 TL Taksitle 50.000 TL Kredi

Halkbank'ın yüksek tutarlı ihtiyaçlar için de farklı kampanyaları bulunuyor. 36 ay vadeyle ve %1.23 faiz oranıyla aylık...