30 / 04 / 2024

Halkbank'tan efsane kampanya geldi! 300 bin kredi için 6 ay geri ödeme yok!

Halkbank'tan efsane kampanya geldi! 300 bin kredi için 6 ay geri ödeme yok!

Halkbank, kadın girişimcilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.



Yeni işletme kuran kadın girişimcilere 200.000 TL'ye kadar, işini kurmuş fakat 6 aydan daha kısa bir süredir faaliyet gösteren kadın girişimcilere ise 300.000 TL'ye kadar kredi verilecek. Halkbank'ın sunduğu bu kredi paketi en fazla 36 ay vadeli ve en fazla 6 ay anapara ödemesiz dönem içermektedir. Kadın girişimciler, Halkbank'ın resmi internet sitesinde yer alan Kadın Girişimci Kredisi hakkında detaylı bilgiye erişebilirler.

Halkbank tan efsane kampanya geldi! 300 bin kredi için 6 ay geri ödeme yok!

Halkbank borçlarını bitirmek isteyenlere harika bir seçenek sunuyor

Halkbank, borç batağındaki vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla 6 ay vadeli borç kapatma kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, farklı yerlere olan borçlarınızı tek bir yerde birleştirerek ödemelerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Borç kapatma kredisi ile tüm borçlarınızı ödeyerek, aylık ödeme yükünüzü azaltabilirsiniz. Halkbank'ın bu kampanyası, altı ay boyunca ödeme yapmanızı gerektirmeyecek ve size nefes alma imkanı sağlayacaktır.
Halkbank'ın borç kapatma kredisi ile borçlarınızı birleştirerek ödeme yapabileceğiniz uygun koşullar sunulacaktır. Borçlarınızı tek bir yerde toplamanın yanı sıra, altı ay boyunca herhangi bir ödeme yapmak zorunda olmayacaksınız.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön