29 / 04 / 2024

Halkbank’ın bu kampanyasını duyan inanamadı! Kefilsiz, belgesiz 100 bin TL kredi!

Halkbank’ın bu kampanyasını duyan inanamadı! Kefilsiz, belgesiz 100 bin TL kredi!

Halkbank’ın maaş müşterilerine sağladığı kredi imkanı ile maaşını  bankadan alan vatandaşlara 100 bin TL’ye kadar, üstelik belgesiz ve kefil olmaksızın veriliyor.



Acil para ihtiyacı doğan vatandaşların en çok tercih ettiği yöntem kredi çekmek oluyor. Bankaların da bu ilgiye cevabı ödeme kolaylıkları, düşük faizli kredi imkanı sağlamak gibi yollarla oluyor.

Bu alanda müşterilerine çeşitli kolaylıklar tanıyan bankalar arasında yer alan Halkbank, kredi şartlarını yerine getiren müşterilerine özel kredi seçeneği yoluyla kredi kullandırmaya başlıyor. Buna göre, kredi  ürünlerini meslek gruplarına ve ihtiyaca göre çeşitlendiren Halkbank, kredi kullanmak isteyenler için 2023 yılında 14 ayrı kredi paketi seçeneği sunuyor.

İHTİYACA GÖRE KREDİ PAKETİ VAR

Bu paketler, Açık Hesap, Enerji Destek, Hızlı Kredi, Eğitim Kredisi, Evlilik Kredisi,  İhtiyaç Kredisi, Maaşını Halkbank’tan Alanlar, Bireysel Destek, Mortgage Dışı Destek, Eczacı İhtiyaç, Özel Sektör Çalışanlarına, Vefa İhtiyaç Kamu Çalışanlarına, Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisi gibi doğrudan ihtiyaca özel olarak şekilleniyor.

Halkbank’ın bu kampanyasını duyan inanamadı! Kefilsiz, belgesiz 100 bin TL kredi!

Kamu bankası olan HalkBank, sorumlu bankacılık anlayışıyla  vatandaşlara düşük faizli kredi kullanma olanağı verirken, 2023 yılı faizlerini güncelleyen banka,  ihtiyaç kredilerinde güncel faiz oranlarına göre 1,55’ten başlayan seçenekler veriyor  25 bin Türk Lirasına kadar çekilen kredilerde faiz oranını alt limit yüzde 1,55 yapan banka, 25 bini geçen ihtiyaç kredilerinde  yüzde 1,69 faiz uyguluyor.

 


Geri Dön