17 / 05 / 2024

Halkbank’ın bu kampanyasını duyan inanamadı! Kefilsiz, belgesiz 100 bin TL kredi!

Halkbank’ın bu kampanyasını duyan inanamadı! Kefilsiz, belgesiz 100 bin TL kredi!

Halkbank’ın maaş müşterilerine sağladığı kredi imkanı ile maaşını  bankadan alan vatandaşlara 100 bin TL’ye kadar, üstelik belgesiz ve kefil olmaksızın veriliyor.



MAAŞ MÜŞTERİSİNE 100 BİN TL KREDİ İMKANI

Maaş müşterilerine özel kredi fırsatları da sunan Halkbank, maaşını bu bankadan alanların tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme koşullarıyla 100.000 TL’ye kadar bireysel kredi kullandırıyor.

“Maaşını Halkbank’tan Alanlara Özel Kredi” adı verilen bu üründe, 25.000 TL'ye kadar çekilen kredilerde faiz oranı yüzde 1,55 olurken, 25.0000 TL ve üzeri kredilerde ise 1,69’dan kredi kullanılabiliyor.

Halkbank’ın bu kampanyasını duyan inanamadı! Kefilsiz, belgesiz 100 bin TL kredi!

Kredi ödemelerinde de vatandaşa seçenekler sunan Halkbank’ta ödemeler, aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, serbest ödemeli seçeneklerinden biriyle yapılabilirken, yasal mevzuat gereği uygulanan taksit oranı da değişiklik gösteriyor. Buna göre 50.000 TL'ye kadar kredilerde 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası kredilerde 24 ay, 100.001 TL üzeri 12 ay vade ile sınırlandırılıyor.

Üst limiti  100.000 TL olan bu kredide, yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri de içeriyor. Tahsis ücretine %10 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) de eklenirken, faiz oranları; Halkbank’tan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı ve İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşteriler için geçerli.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Halkbank’ın  Maaşını Halkbank’tan Alanlara Özel Kredi” üründen, maaş ödemesini Halkbank’tan alan vatandaşlar yararlanabiliyor.

Krediye başvurmak isteyenler, bankanın İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube aracılığıyla giriş yaparak başvurusunu tamamlayabiliyor. Başvurular, Halkbank Şubelerinden bizzat da yapılabiliyor.

Fahiş apartman aidatlarında geri adım! Zam oranı yüzde 200’leri bulmuştu!

Aman dikkat! Emeklilik hayalinizi yakmayın! Bunu yapanın emekliliği bile iptal olabilir!

Ev hanımları müjde! Size de emeklilik yolu açıldı! 5.500 TL maaş alabilirsiniz!

Grundig 8 kiloluk çamaşır makinesi özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi


Geri Dön