15 / 05 / 2024

halkbankın şube sayısı 2015

halkbankın şube sayısı 2015

İlk 3 ayda toplam kredilerini 143 milyar liraya ulaştıran Halkbank, aynı dönemi 584 milyon lira net kârla kapattı. Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, bu yıl 50 şube açarak, 1.500 yeni istihdam hedeflediklerini ifade etti.

Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 

Türkiye'de 120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve ayrıca, Jeofizik Mühendisleri Odası iş birliği ile Kartal’da ‘Deprem ve Kentsel Dönüşüm Paneli’ düzenlendi. Panelde, konuşan Prof. Dr. Eyidoğan, “120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı” dedi.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,2 azaldı! TÜİK tek tek açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların daire sayısı yüzde 0,7 yükselirken, bina sayısı yüzde 9,2 ve yüzölçümü yüzde 2,1 geriledi. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bini geçti!

AFAD tarafından yapılan son açıklamada “Felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bin 310 oldu. 448 bin vatandaşımız bölgeden tahliye edildi” ifadelerine yer verildi.

Beyaz eşyada ÖTV kaldırılsın taksit sayısı artırılsın talebi! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Beyaz eşya üretcileri çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi beyaz eşya kalemlerinde rekabet gücünün korunması ve üretimin devamlılığının sağlanması adına iktidardan destek istedi. Üreticiler, tüketicini alım gücünün artırılması için ÖTV'nin kaldırılmasını ve taksit sayısının artı

Eva Gayrimenkul, Periskop'un 90. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 90. sayısı yayınlandı...

Eva Gayrimenkul, Periskop'un 89. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 89. sayısı yayınlandı...

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 1.7 milyonu geçti!

Eylül'de istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu. Sektörün istihdam sayısı hazirandaki kredi kampanyası sonrası stokların azalması ve yeni projelerin başlamasıyla 1,7 milyonu geçti.

halkbankın şube sayısı 2015 Haberi

halkbankın şube sayısı 2015

Halkbank yılın ilk çeyreğinde hedefleriyle uyumlu sonuçlar elde etti. Toplam kredilerini 2014 yılsonuna göre yüzde 6.3 artırarak 143 milyar TL’ye yükselten bankanın nakdi kredileri 108.4 milyar TL, toplam mevduatı ise 106.8 milyar TL oldu. Aktif toplamında üç aylık dönemde yüzde 3.8 artış elde eden Halkbank’ın ilk çeyrek kârı 584 milyon TL olarak gerçekleşti. 2015 yılına güçlü bir başlangıç yaptıklarını belirten Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu şunları söyledi:


‘Olumlu katkılarda bulunacağız’

“Küresel ekonomilerde devam eden durgunluğun 2015 yılının ilk çeyreğinde de etkisini sürdürdüğünü görüyoruz. ABD ekonomisi toparlanmaya başlasa da, diğer ekonomiler için hala durgunluk riskinin olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum Türkiye ekonomisi için de geçerli, küresel durgunluğun yılın ilk çeyreğinde Türkiye ekonomisi üzerinde de etkili olduğunu düşünüyoruz. Ancak önümüzdeki dönemde Avrupa’daki parasal...