04 / 05 / 2024

Halkevi BİNASI izmit

Halkevi BİNASI izmit

Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı.

İzmit'te konut alanı imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

İzmit Belediyesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Yenidoğan/Fatih Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki İzmit'te yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

İzmit ve Gebze'deki orman arazilerinin Büyükşehir'e devri mecliste!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit ve Gebze ilçesindeki orman arazilerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devri konusunu meclis gündemine taşıdı..

İzmit Halkevi'ndeki 11 dükkan yıkıldı!

İzmit Halkevi’ndeki 11 adet dükkan İzmit Kaymakamlığı’nın kararı doğrultusunda boşaltılarak yıkıldı.

İzmit Halkevi'ndeki dükkanlar yıkılıyor!

İzmit Halkevi’nde yer alan 11 dükkan İzmit Kaymakamlığı’nın kararı ile boşaltılmaya ve yıkılmaya başlandı.

İzmit Belediyesi'nden kiralık büfe ve çay bahçesi!

İzmit Belediyesi, Topçular Mahallesi’nde bulunan büfe ve çay ocağını ihaleyle kiraya verecek. İhaleyle ilgilenenlerin 13 Aralık Salı günü saat 16.00’ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği bildirildi.

İzmit Büyükşehir'den yeni yol!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

Kocaeli Büyükşehir'den İzmit'te 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit Mehmet Ali Paşa'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 4 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

1945 yılında iki büyük şehir tiyatrosu inşa edilecek!

1945 yılında Fatih Halkevi binası ve iki büyük şehir tiyatrosu inşa edilecekmiş. Belediye binasının bugünkü yerinde yapılmasına karar verilmesinden sonra Fatih ve Taksim'de iki şehir tiyatrosunun inşası kararlaştırılmış.

İzmit'in en büyük konağı Topçular'a yapılacak!

Şimdiye kadar 20'ye yakın mahallede hayata geçirilen mahalle konaklarından biri de Topçulara yapılacak. 600 metrekare büyüklüğünde planlanan mahalle konağı için yapılan ihaleye 10 firma katıldı.

İzmit Katlı Otopark projesi büyük oranda tamamlandı!

İzmit'te otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin,Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otoparkta son çalışmalar yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü büyük ölçüde tamamlandı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İstanbul-İzmir arasını 3,5 saatte indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatını gezdi.

Halkevi BİNASI izmit Haberi

Halkevi BİNASI izmit

Binlerce İzmitliden imza toplayan kentin sevilen ismi Hüseyin Erol, Halkevi binasının restore edilmesini ve Atatürk Heykeli önündeki otoparkın kaldırılmasını istedi. Erol imzalarla birlikte yetkili makamlara başvuru yaptı


İzmit’in sevilen isimlerinden Hüseyin Erol, kentin önemli figürleri olan İzmit Halkevi binası ve Atatürk Heykeli önündeki tören alanı ile ilgili alkışlanacak bir çalışmaya imza attı. Halkevi binasının restore edilmesini, Atatürk Heykeli önündeki tören alanında yer alan otoparkın da kaldırılarak alanın kullanışlı hale getirilmesini talep eden Erol, binlerce İzmitliden imza topladı. İmzalarla birlikte yetkili makamlara başvuran Hüseyin Erol, süreci takip edeceklerini açıkladı.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

Hüseyin Erol ve İzmitliler tarafından imzalanın ortak dilekçede şu ifadeler yer aldı: “Aşağıda imzası bulunan bu kentin yaşayanları olarak bizler; cumhuriyet tarihimizin, kentimizdeki anıtsal yapılarından biri olan ve çeşitli sebepler ile günümüzde...