29 / 04 / 2024

halkla ilişkiler danışmanlık toki ihale

halkla ilişkiler danışmanlık toki ihale

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Sena Uygun ve Devrim Keçili ortaklığında kuruldu.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 12 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihale edecek. İhale 12 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus oldu!

Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TBMM'de yeni halkla ilişkiler binası yıkılmalı!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM yerleşkesinde A ve B blokları yerine yeni halkla ilişkiler binasının yıkılması gerektiğini savundu.

İsmail Kahraman yıkılan eski halkla ilişkiler binalarını inceledi!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz'daki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Meclis'in bombalanan bölümlerindeki tadilat çalışmaları ile yıkımı devam eden eski halkla ilişkiler binalarında incelemelerde bulundu.

TBMM'deki halkla ilişkiler binası yıkılıyor!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan: "TBMM'deki güvenlik konseptinin değişmesi ile halkla ilişkiler binasının A ve B bloklarının ihtiyacı karşılamadığı bu nedenle yıkımına karar verilmiş olmasını doğru bulmuyoruz''dedi.

TOKİ Kars Merkez Projeleri teknik danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ Kars ili, Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

İkiler Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiler Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi, Aslıhan Şeker ve Orhan Şeker ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmeti alımı işi ihalesi 1 Eylül'de!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yapacak. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 1 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

halkla ilişkiler danışmanlık toki ihale Haberi

halkla ilişkiler danışmanlık toki ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanllığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de...