21 / 05 / 2024

Haluk Ayhan

Haluk Ayhan

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, izlenen ekonomi politikaları nedeniyle orta gelir tuzağından kurtulamayan Türkiye’nin hızla düşük gelire doğru sürüklendiğini söyledi.

2016'da inşaat ve tarım sektöründe kaos yaşanabilir!

MHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Emin Haluk Ayhan, dün Alanya'da Rus krizinin yansımalarını araştırdılar, Alanya Belediyesi, ALTSO ve ALTİD'ten "Turizm, inşaat ve tarım sektörlerinde ciddi bir kaos yaşanabilir" yanıtını aldılar.

Ekonomi yaklaşan keskin virajı alamayabilir!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, izlenen ekonomi politikaları nedeniyle orta gelir tuzağından kurtulamayan Türkiye’nin hızla düşük gelire doğru sürüklendiğini söyledi.

Ayhan Önal: Gürsu ovasına sahip çıkılmalı!

Gürsu ovasının, Baraktaki ve Kestel Sanayi Bölgesindeki fabrikaların atıklarından dolayı kirlenmesiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ecz. Ayhan Önal harekete geçti.

Ayhan Zeytinoğlu: 3.köprü yolundan Kocaeli’ye bağlantı yapılmasını istemiyoruz!

Ayhan Zeytinoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, şehrin limanlar ve geçiş noktası olmasından kaynaklanan trafik sorununun çözülmesi için acil yeni altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Ahmet Haluk Dursun: Ani Ören Yeri'ni önemsiyoruz!

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Ani Ören Yeri'ni çok önemsediklerini belirterek, "Türkiye bu tür kültür varlıklarının bilincinde ve bu bilinci restorasyonlarla, korumalarla, konservasyonlarla gelecek kuşaklara taşıma niyetinde" dedi.

Haluk Sur: Kentsel dönüşümde Bakanlık direksiyona geçsin!

Haluk Sur "Kentsel dönüşümde son zamanlarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kendini biraz daha geriye çektiğine ve belediyeleri ön plana çıkarma noktasında tavır sergilediğine şahit oluyoruz. Bunun tekrar gözden geçirilmesinde yarar addediyorum" dedi.

Ayhan Emekli: Olası bir depremde 1999 manzarasını tekrar yaşayacağız!

İnşaatlar Mühendisi Odası (İMO) İzmir Şube Başkanı Ayhan Emekli, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde Türkiye'nin ders aldığını söyleyemeyeceğini 15 yıl sonra olası bir depremde aynı görüntülerle karşılaşacağını söyledi.

Ayhan Emekli: Depreme 15 yıl daha yaklaştık!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ayhan Emekli, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden Türkiye'nin ders aldığını söylenemeyeceğini, 15 yıl sonra olası bir depremde aynı görüntülerle karşılaşılacağını söyledi.

Haluk Sur NEF ile ortak oldu!

18 Temmuz'da otelciliğe Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi ile adım atan Haluk Sur, yeni şirketinde Nef ile yüzde 50 ortak oldu...

Haluk Sur otelci oldu!

GYODER Eski Başkanı, İhlas GYO Eski Genel Müdürü, Emlak Konut GYO Eski Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, 50 bin TL sermaye bedeli ile şirket kurdu...

Allianz Türkiye'nin acı günü: Orhan Haluk Eriş vefat etti!

Allianz Türkiye pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Salih Bülent Eriş'in babası Orhan Haluk Eriş vefat etti. Cenaze dün öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nden kaldırıldı ve defnedildi.

Haluk Sur: Türkiye’nin ‘orta gelir tuzağı’nı aşması için inşaat sektörüne ihtiyacı var!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkan Haluk Sur, Türkiye’nin ‘orta gelir tuzağı’ nı aşması için öncelikli olarak inşaat sektörüne ihtiyaç duyulduğunu ifade etti...

Ayhan Tekstil İstanbul'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Tekstil sektörünün önemli firmalarından Ayhan Tekstil, otelcilik işine giriyor. Şirket, İstanbul'da Kağıthane Cendere yolunda, Vadi İstanbul projesinin hemen yanında yer alacak 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Haluk Ayhan Haberi

Haluk Ayhan

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, izlenen ekonomi politikalar sayesinde orta gelir tuzağından kurtulamayan Türkiye’nin hızla düşük gelire doğru sürüklendiğini söyledi. “Pararlel yapı ve PKK’nın kandırdığı AKP, milleti kandıracağını sanıyor” diyen Ayhan, Türkiye ekonomisinin yaklaşan keskin virajı alamayabileceği uyarısında bulundu. Ankara Sohbetleri’ne konuk olan Ayhan, Ankara Temsilcimiz Ferit B. Parlak ve Ankara Haber Müdürümüz Hüseyin Gökçe’nin sorularını cevaplandırdı. 


Türkiye bugünlerde çok zor bir süreçten geçiyor, mevcut durumu MHP olarak nasıl değerlendiriyorsunuz? 


Bugün ülkemiz gerçekten güç durumda, Türkiye’nin toplumsal huzuru kalmamış, bütünlüğü de tehlikeye girmiş, AKP bu konuda idrak yoksunluğu ve çaresizlik içinde olayın vehametinin ya farkında değil ya da kabullenmiş durumda. PKK’nın hakimiyet alanı genişlemiş, isyan başlatmış, kurtarılmış bölge ve şehirler ihdas etmiş, sözde kantonlar oluşturma cesaretini sergiliyorlar, AKP çözüm...