17 / 05 / 2024

Haluk Ekinci imo

Haluk Ekinci imo

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Haluk Emre Akgün kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Emre Akgün kimdir? Haluk Emre Akgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Emre Akgün, ne zamandan beri Bursa İMO Yönetim Kurulu'nda?

Haluk Dinçer: 2015 büyüme açısından zor bir yıl olacak!

The Boston Consulting Group’un CEO Konferansı’nda konuşan TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, 2015’in büyüme açısından zor bir yıl olacağını belirtirken, özellikle eğitim konusunda uzun dönemde Türkiye için alarmların çaldığını söyledi

Ferit Fehmi Meriçten, Haluk Sur ve Gökçe Meriçten'den ortak şirket!

Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Fehmi Meriçten, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ve GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur ortaklığındaki Surmer İnşaat bugün kuruldu...

Haluk Sur: Konut satışlarındaki artış sürpriz değil!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, "Bu yıl satışlar 1 milyon seviyesini geçecek. Bizim için sürpriz değil ama yılın başında öyle bir olumsuz hava estirildi ki her şeyin kötü gittiği sanılıyordu. " dedi...

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi firmalarının denetlenmesi doğru karar!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce'nin "inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği" yönünde yaptığı açıklamaya ilişkin;değerlendirmede bulundu.

Haluk Sur: İnşaat 200'den fazla sanayi sektörünü harekete geçiriyor!

Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını 'yersiz' bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurguladı.

Namık Ekinci: İnşaat çeliği üretimi yapan tesisler denetlenmeli!

Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin “inşaat çeliği üretimi yapan tesislerin denetleneceği” yönünde yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Haluk Sur: İnşaat biterse sanayi durur!

GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını 'yersiz' bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurgula

İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir, Mahalli Çevre Kurulu'nu topladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü, İstanbul Vali Yardımcısı Haluk Nadir'e bağlandıktan sonra ilk Mahalli Çevre Kurulu toplantısını bugün yaptı. Nadir, il müdürlüğü yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi!

Nihat Zeybekci’nin bugün ‘demir çelik sektörü ile ilgili Ekonomi Bakanlığı olarak verebileceğimiz en üst düzeyde teşvikler vermeye başlayacağız” açıklaması doğrultusunda Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi.

Ahmet Haluk Dursun: Ani Ören Yeri'ni önemsiyoruz!

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Ani Ören Yeri'ni çok önemsediklerini belirterek, "Türkiye bu tür kültür varlıklarının bilincinde ve bu bilinci restorasyonlarla, korumalarla, konservasyonlarla gelecek kuşaklara taşıma niyetinde" dedi.

Haluk Sur: Kentsel dönüşümde Bakanlık direksiyona geçsin!

Haluk Sur "Kentsel dönüşümde son zamanlarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kendini biraz daha geriye çektiğine ve belediyeleri ön plana çıkarma noktasında tavır sergilediğine şahit oluyoruz. Bunun tekrar gözden geçirilmesinde yarar addediyorum" dedi.

Haluk Ekinci imo Haberi

Haluk Ekinci imo

Haluk Ekinci kimdir?

Haluk Ekinci, 1956 yılında Hizan`da doğdu. 1977 yılında İDMMA Vatan`dan mezun oldu. 


1992-1996 yılları arasında Bayındırlık İl Müdürü olarak görev yaptı, 2002 yılında emekli oldu. Halen yapı denetim şirketinde proje denetçisi olarak çalışmaktadır.

2006-2007 yılları arasında İMO 40. Dönem Denetleme Kurulu üyeliği; 2008-2009 yılları arasında İMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Sayman üyeliği görevlerinde bulundu.


İletişim bilgileri:

Adres: NECATİBEY CADDESİ NO:57 KAT:4 06440 

ÇANKAYA - ANKARA


Telefon:

+90 312 2943066


Faks:

+90 312...