08 / 05 / 2024

Haluk Kalyoncu düğün

Haluk Kalyoncu düğün

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

İstanbul depreme tam manasıyla hazır değil! Kentsel dönüşüm yeni seçeneklerle hızlandırılmalı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, İstanbul'un tam manasıyla depreme hazır olmadığına ve binaların kentsel dönüşüm sürecine girmesi için insanlara seçenek üretmek gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Gayrimenkul sektörünün önceliği yeşil dönüşüm!

9'uncu Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde konuşan Mehmet Kalyoncu, yeşil dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'de kentsel dönüşüm hızlanmalı!

BÜ Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Deprem güvenliği olmayan binaları dönüştürerek, sağlam binalarda oturmamız lazım" dedi.

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Mehmet Kalyoncu: Kentsel dönüşüm kalkınmanın parçası!

Deprem kuşağında bulunan Türkiye’de depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm sürecinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Kentsel dönüşüm kavramı, kentsel kalkınmanın bir parçası'' dedi.

Özener: Yılda 500 bin bina dönüştürülmeli!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, deprem uyarısında bulundu. Özener, yılda 500 bin gibi binanın dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Tarsus'un 4 mahallesinde dönüşüm başlayacak!

Tarsus Belediyesi 2019 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Tarsus Belediye Başkan Haluk Bozdoğan, 3 yıl içerisinde 4 mahallede kentsel dönüşümü başlatacaklarını söyledi.

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

7.5 milyon sorunlu ev dönüştürülmeli!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara depreminin 19. yılı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Marmara'daki tüm binaların 15 yılda dönüşeceğini belirtti.

Nazilli'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karaçay Mahallesi’nde 100 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili detayları paylaştı.

Haluk Kalyoncu düğün Haberi

Haluk Kalyoncu düğün

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile merhum işadamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen törenle dünyaevine girdi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, genç çiftin düğününe iş, sanat ve siyaset dünyasının tanımış simaları katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı nikahta, çiftin nikah şahitliğini Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. Yelda Demirören'in gelinliği Yıldırım Mayruk imzası taşırken, Haluk Kalyoncu'nun damatlığı ise Muzaffer Çaha'nın imzasını taşıyordu. Yaklaşık 1700 davetlinin katılım gösterdiği düğünde Barbaros ve Funda Arar, misafirlere müzik ziyafeti çekti. Çiçegi burnunda çift balayı için Dubai ve Malpler'i tercih...