07 / 05 / 2024

Haluk Kalyoncu kimdir

Haluk Kalyoncu kimdir

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezun olmuştur? İbrahim Haluk Öğütçü evli mi?

İbrahim Haluk Öğütçü kimdir? İbrahim Haluk Öğütçü hangi mesleği yapıyor? İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer kimdir? Haluk Dinçer’in mesleği nedir? Haluk Dinçer nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Kalyoncu kimdir?

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu kimdir? İşte Ahmet Kalyoncu'nun biyografisi...

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kalyoncu kimdir?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu kimdir? Mehmet Kalyoncu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kalyoncu'nun biyografisi...

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Haluk Kalyoncu kimdir Haberi

Haluk Kalyoncu kimdir

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile merhum işadamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen törenle dünyaevine girdi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, genç çiftin düğününe iş, sanat ve siyaset dünyasının tanımış simaları katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı nikahta, çiftin nikah şahitliğini Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. Yelda Demirören'in gelinliği Yıldırım Mayruk imzası taşırken, Haluk Kalyoncu'nun damatlığı ise Muzaffer Çaha'nın imzasını taşıyordu. Yaklaşık 1700 davetlinin katılım gösterdiği düğünde Barbaros ve Funda Arar, misafirlere müzik ziyafeti çekti. Çiçegi burnunda çift balayı için Dubai ve Malpler'i tercih...