28 / 04 / 2024

haluk sert

haluk sert

As Yatırım Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Haluk Sert Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Haluk Sert kentsel dönüşüme 30 yıl önce binaları yenileyerek başladı!

Bugüne kadar tarihi yarımadada 50′nin üzerinde otelin yapımı ve yenilenmesini sağlayan As Yapı’nın patronu Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce binaları yenileyerek başladı. Sert, bugün dönüşüm çalışmalarına Maslak ve Piyalepaşa’da devam ediyor.

Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce başladı!

Bugüne kadar tarihi yarımadada 50’nin üzerinde otelin yapımı ve yenilenmesini sağlayan As Yapı’nın patronu Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce binaları yenileyerek başladı. Sert, bugün dönüşüm çalışmalarına Maslak ve Piyalepaşa’da devam ediyor.

Beyoğlu Look projesi kendini 140 ayda amorti edecek!

110 milyona mal olacak Beyoğlu Look' un patronu Haluk Sert, " Ofislerin 140 ayda kendini amorti etmesini bekliyoruz " dedi. Projenin yüzde 30'u üç haftada satıldı...

Haluk Sert kimdir?

Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert kimdir? Haluk Sert inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Haluk Sert'in biyografisi...

AS Kentsel Gayrimenkul Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

AS Kentsel Gayrimenkul Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi, Haluk Sert tarafından 3 milyon 629 bin 450 TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu

Haluk Sert, Barnathan'ı 58 ortaktan aldı!

As Yapı Başkanı Haluk Sert, oteldeki uzmanlıklarını kentsel dönüşüme de aktaracaklarını, İstanbul'un farklı yerlerinde projeler gerçekleştireceklerini söyledi. haluk Sert "Apartmanın bazı hak sahiplerini Facebook'tan bulduk" dedi...

Haluk Sert: Kentsel dönüşümün yerini kentsel tasarım alacak!

İnşaat sektörü bu yıla 'kentsel dönüşüm'ün heyecanıyla başladı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu konuda ciddi adımlar atıyor. Dönüşümün belli bir kısmı ise özel sektör eliyle yürütülüyor...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

Haluk Sur Cushman'dan ayrıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Haluk Sur uluslararası emlak zinciri Cushman & Wakefield'in yönetiminden ayrıldı.

Haluk Şahin Yazgı'dan 100 milyonluk müjde!

Aksaray’a içme suyu müjdesi veren, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bizim 1,5 yıldır uğraşmış olduğumuz ve elhamdülillah orta vadede hesap ettiğimiz bir iş 2 gün önce Kalkınma Bakanlığı’mızın imzası ile tamamlanmış oldu" dedi

Konut satışları Eylül'de yılın en sert düşüşünü yaşadı!

Konut satışları, Eylül ayında yüzde 20.1 ile yılın en sert düşüşünü yaşadı. Satışlar 92 bin 483 adede kadar indi. Bu gerilemenin en etkili sebebi olarak 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca satış yapılamaması gösterildi.

Haluk Pekşen: TBMM'ye Metro Kanun teklifi vereceğim!

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen insanların durumuna tepki gösterdi. Pekşen, 1 Kasım'dan sonra TBMM'ne Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Haluk Pekşen, Trabzon'a metro gelmesi için harekete geçti!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon’un sahipsiz olmadığını 1 Kasım’dan sonra TBMM’ne Trabzon için Hafif raylı sistem ve Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Haluk Pekşen'den imar affı müjdesi!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 1 Kasım seçimleri sonrasında CHP'nin iktidar veya iktidar ortağı olacağı Türkiye'de son 5 yıl içinde mesken olarak kullanılan ruhsatsız binalara ruhsat vereceklerini söyledi.

Haluk Şahin Yazgı Aksaray'daki yatırımları anlattı!

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fatih Mahallesi’nde Site Evleri sakinlerini ziyaret etti.

Haluk Pekşen: Doğu Karadeniz projesi ile yaylalar imara açılacak!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'u kapsayan DOKAP Projesi'nin Karadeniz'i "talan ve yağmalama" projesi olduğunu iddia etti.

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Cennet Koyu'ndan villa aldı!

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük ultra lüks bir projeden 760 metrekarelik villa aldı. Çiftin bu villaya 18 milyon TL ödediği öğrenildi.

Haluk Refet Işıtman kimdir?

2010 tarihinden bu yana PERA GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Haluk Refet Işıtman; University of Wisconsin’den mezun olmuştur. İşte Haluk Refet Işıtman'ın özgeçmişi...

haluk sert Haberi

haluk sert

As Yatırım Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Haluk Sert Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


As Yatırım Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi iş konusu; Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


As Yatırım Geliştirme ve Yapı Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi adres: Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No:40 52 Pafta 468 Ada Park...