29 / 04 / 2024

Haluk Üçem

Haluk Üçem

Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi, Christian Koppmann, Haluk Üçem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'Da Mecidiyeköy, Polat Han'da kuruldu.

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için ön talepler başladı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı. İşte ayrıntılar...

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre yakın mesafede bulunuyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Kadıköy - Göztepe hattında inşa ediliyor. Toplam 192 adet dairenin yer aldığı projede 36 ay vade farksız taksit imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ön talepleri başladı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları görselleri!

Toplam 6 ticari alan ve 9 ofisten meydana gelen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesi İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe’de hayata geçiriliyor. Projede toplam 192 adet daire yer alıyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe ödeme planı!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe ödeme planı kapsamında projede peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksitlendirme sağlanıyor. Proje İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe' de hayata geçiriliyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 9 ofisin de bulunduğu projede daireler 91 ile 204 metrekareden oluşuyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 192 daireden oluşan projede daireler Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Bayraktar İnşaat'tan Muhteşem Dönüşüm haberine yanıt!

Bayraktar İnşaat Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Bayraktar’ın Hürriyet Gazetesinin manşetten yayımladığı “Muhteşem Dönüşüm” ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bayraktar; iddialara karşı kentsel dönüşüm uygulaması bulunmamaktadır, dedi...

Xanadu Otel Genel Müdürü Haluk Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı!

Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden turizmci Haluk Tüfekçi toprağa verildi. Xanadu Otel Genel Müdürü ve OTİ Hotel’s Operasyon Direktörü Haluk Tüfekçi(60), son yolculuğuna uğurlandı..

Haluk Dursun Demokrasi Müzesi'nde incelemelerde bulundu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Demokrasi Müzesi ile merhum Adnan Menderes'in anısını yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı hedeflediklerini söyledi.

Haluk Üçem Haberi

Haluk Üçem

Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi, Christian Koppmann, Haluk Üçem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'Da kuruldu. 


Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi iş konusu; Kanalizasyon (kanalizasyon atıklarının uzaklaştırılması ve arıtılması, kanalizasyon sistemlerinin ve atık su arıtma tesislerinin işletimi, foseptik çukurların ve havuzların boşaltılması ve temizlenmesi, seyyar tuvalet faaliyetleri vb.) 


Fichtner Water Transportation GMBH Merkezi Alman Türkiye İstanbul Şubesi adres: Mecidiyeköy, Büyükdere Caddesi, Polat Han,...