07 / 05 / 2024

Hamad Alowais

Hamad Alowais

Tween Tower İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamad Alowais, Mohamad Almohamad tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Md Global Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Global Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de S.A. Muhammad Muhammad ve Moffak Sabır Hamad ortaklığında kuruldu.

İmtiyaz Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Hamad A.M. Hzıal tarafından kuruldu.

Hamadallah Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamadallah Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Zakrıa Hamad Allah tarafından kuruldu.

İstanbul'a Katar imzası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al-Sani arasındaki yakın ilişki İstanbul'a damgasını vurdu. Gayrimenkul, medya ve bankacılık sektöründeki Katar imzası şehre yayıldı. 

Kanouz Makka İnşaat Sanayi Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanouz Makka İnşaat Sanayi Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Hamad A. Alkhudhayr tarafından kuruldu.

Tayyar Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayyar Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.A. Hamad Hamad ve B.M. Lateef Al-Hayani tarafından kuruldu. 

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

LTS Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamd A. Mohamed ve Mohamed Hamad A. Mohamed ortaklığında kuruldu.

Sawwah Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawwah Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Fouad Hamad Farsuni tarafından kuruldu...

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.Alı Hamad, Wanıs Lefsay ve Zubır Wanıs  Lefsay ortaklığında kuruldu. 

Hmdism Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hmdism Mühendislik Anonim Şirketi bugün Şili'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alwazzan Hamad    ve Isam Fawzı  Mohammed Al-Naqeeb ortaklığında kuruldu. 

Rawasi İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rawasi İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamad H.M.H. Almazyad ve Ahmad Tammam ortaklığında kuruldu. 

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamad Kh H Alkhalıd tarafından kuruldu. 

Hamad Alowais Haberi

Hamad Alowais
Tween Tower İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamad Alowais, Mohamad Almohamad tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Tween Tower İnşaat Gıda Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Amaç ve konu için gerekli gerekli olan tesis ve makinaları almak ve satmak, kiralamak, inşa ettirmek, kiraya vermek.Konusuyla ilgili her türlü marka patent almak vermek, tescil ettirmek. c) Her türlü gıda maddeleri alım satımı, ve gerekli olan lokantaların açılması. d)Hastane , klinik, poliklinik ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü medikal malzemeleri, tıbbi cihaz...