28 / 04 / 2024

Hamamlıçayköy Kaplıcası restorasyon

Hamamlıçayköy Kaplıcası restorasyon

Çorum Hamamlıçayköy Kaplıcaları, yaz sezonuna kapılarını açtı. Uzun süredir devam edren Yenileme çalışmalarının bitmesi ile yeni bir yüz ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Hamamlıçayköy Kaplıcaları yaz sezonuna hazır.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen yapılar yıkılıyor.

Marmaris'te imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaçak yapılaşmayla mücadele seferberliği kapsamında, imara aykırı yapılar yıkılıyor.

Salda Gölü'nde mevzuata aykırı tüm yapılar yıkıldı!

Sit alanları, özel çevre bölgeleri, doğal ve ekolojik alanlar gibi devlet koruması altına alınan 40 ayrı şehirdeki bölgelerde, 6 bin 755 kaçak yapı olduğu belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda'da "Mevzuata aykırı tüm yapılar yıkıldı" dedi.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi, iki yılda tamamlanacak restorasyon çalışmalarından sonra yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 

450 yıllık Pir Mehmed Çeşmesi'nde restorasyon faciası!

İstanbul Karaköy’de restorasyon çalışmalarına başlanan 450 yıllık Pir Mehmed Çeşmesi’ndeki ikinci restorasyonunda da ilginç görüntüler ortaya çıktı. 

Rumeli Hisarı'ndaki restorasyon 2 yıl sürecek!

İstanbul’un tarihi simgesi Rumeli Hisarı uygulanmayan restorasyon projesi sebebiyle ayakta zor duruyor. 6 yıldır kurtarılmayı bekleyen Rumeli Hisarı’nın kale ve burçları bakımsızlık yüzünden kapalı halde...

ABD'nin Türk çeliğine yönelik ilave vergi kararı anayasaya aykırı bulundu!

ABD Uluslararası Ticaret Mahkemesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'den ithal edilen çeliğe yönelik olan gümrük vergisini iki misline çıkarma kararının anayasaya aykırı olduğuna karar verdi. 

Bodrum'daki imara aykırı kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi ekipleri, kaçak ve imara aykırı yapılarla ilgili denetimlerine devam ederken, diğer taraftan da yasal süreçleri tamamlanan yapı ve eklentilerin yıkımını sürdürüyor...

Tarihi Obruk Hanı'ndaki restorasyon çalışmalarını yüzde 40'ı tamamlandı!

Konya'da restorasyon ve çevre düzenlemelerinin yüzde 40'ı tamamlanan 800 yıllık Obruk Hanı turizme kazandırılıyor.

Hamamlıçayköy Kaplıcası restorasyon Haberi

Hamamlıçayköy Kaplıcası restorasyon

Hamamlıçayköy düzenlenen törenle yeniden faaliyet vermeye başladı. Açılışa AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AKP İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar, AKP İl Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akın, AKP Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hacı Koca, Üçtutlar Mahalle Muhtarı Mehmet Bölükbaşı, Taksiciler ve Minibüscüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, köy muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.



Kurdeleyi kesen AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, tesiste incelemelerde bulundu. İşletme Sorumlusu Bekir Söylemez tesis hakkında yetkililere bilgi verdi. Söylemez, müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek için yenilendiklerini ve 7/24 daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını söyledi. 



Hamamlıçay Köyü Kaplıcaları İşletmecisi Bekir Söylemez yaptığı açıklamada insan...