06 / 05 / 2024

hamdi acar kimdir

hamdi acar kimdir

Konya’nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe merkezine yapılan hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Hastane yanındaki sağlık ocağını da ziyaret eden Acar, hasta yakınları ile sohbet etti.

Hamdi Acar'dan konut talebi çağrısı!

Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe halkına TOKİ'den ev sahibi olmaları konusunda çağrı yaptı. Acar, "Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi.

Derbent'in yeniden imarı için bakanlıktan destek talebi!

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Derbent ilçesinin yeniden imarı için Konya'ya bir süre önce ziyarete gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan destek talebinde bulunulduğunu açıkladı...

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

TOKİ Konya Derbent'e 48 konut inşa edecek!

Konya Derbent ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) 48 konut yapılacağı bildirildi. Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yazılı açıklama yaptı.

Hamdi Topçu kimdir?

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu'na seçildi. Peki, Hamdi Topçu kimdir? İşte Hamdi Topçu..

Konya Derbent'teki sanayi sitesi yeniden yapılacak!

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar yaptığı açıklamada, Aladağ’dan gelen suların aktığı ilçe merkezinden geçen ve suları Beyşehir Gölü’ne kadar ulaşan derenin üzerinde sanayi sitesi dükkanı döneminin çok yakın bir gelecekte tarih olacağını söyledi.

Konya Derbent'e 5 yataklı entegre hastane inşa ediliyor!

Konya’nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe merkezine yapılan hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Hastane yanındaki sağlık ocağını da ziyaret eden Acar, hasta yakınları ile sohbet etti.

Rasim Acar kimdir?

Şehir ve Bölge Plancısı Rasim Acar, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Rasim Acar kimdir? Rasim Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Rasim Acar...

Hamdi Görkem Gençtürk kimdir?

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk kimdir? Hamdi Görkem Gençtürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamdi Görkem Gençtürk, ne zamandan beri Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Evren Acar kimdir?

Ankara Beytepe Parktepe Evleri'ni alıcılarıyla buluşturan CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe çok sayıda önemli projenin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten bir isim.

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir? Maden İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Hamdi Yıldırım, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hamdi Yıldırım'ın hayatı...

Derbent'te konut talebinde bulunun uyarısı!

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar vatandaşlara TOKİ'den konut edinebilmeleri için talepte bulunma çağrısı yaparak "Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığı ile ev sahibi olabilir" dedi.

hamdi acar kimdir Haberi

hamdi acar kimdir

Acar, yaptığı açıklamada, Derbent ilçesinde Sağlık Bakanlığı tarafından açılacak 5 yataklı entegre hastane binasının hayırseverlerin de desteğiyle tamamlandığını söyledi. Derbent ilçesinde acil olaylara müdahale yapılabilecek bir hastaneye uzun zamandan beri ihtiyaç duyulduğunu belirten Acar, hastaların en yakındaki yarım saat mesafedeki Konya il merkezine nakledildiğini, bunun da zaman zaman hayati risk taşıyan durumlar ortaya çıkarabildiğini belirtti. Bu sorunu aşabilmek için gündeme gelen 5 yataklı entegre hastanenin Derbent ilçesine de kazandırılabilmesi için başlatılan çalışmaların meyvesini verdiğini dile getiren Acar, "Adı entegre hastane olan küçük bir hastane çalışması ilçemizde de yapıldı. Mevcut sağlık ocağımızın hemen yanına inşa edilen geçici yapıya ilçemizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımız da büyük ölçüde maddi destek sağladı. 110 bin liraya mal olan bu hastane binasının bitmesinin ardından en kısa...