09 / 05 / 2024

Hamdi Aksoy vefat

Hamdi Aksoy vefat

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Emre Aksoy kimdir?

2007′nin sonunda tekrar Trabzon’a dönerek 2008 yılında AKS Grup İnşaatı kuran ve kurulduğundan beri yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmakta olan Emre Aksoy kimdir? İşte Emre Aksoy..

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar!

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Üçgen Mimarlık İnşaat imzasını taşıyan Aksoy VIP Konutları, bu yıl ortasında teslim edilecek...

Aksoy Holding İstanbul'da proje yapmaya hazırlanıyor!

Aksoy Holding CEO'su Batu Aksoy,önümüzdeki yıllarda İstanbul'daki arsalarını değerlendirecek projeler yapabileceklerini söylüyor. Aksoy İstanbul'da 2017 ortasından itibaren farklı konseptte bir proje geliştirebileceklerini belirtiyor.

Kocaeli Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Eskihisar'daki Osman Hamdi Bey kayıkhanesinin restorasyonu tamamlandı. Kayıkhane restorasyonun ardından kültürel ve sosyal amaçlı kullanılacak.

Aksoy Holding gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Aksoy, Bodrum Tilkicik Koyu’nda 250 milyon $ yatırımla hayata geçireceği Epique Island projesiyle iddialı. 75 lüks villa, 150 yat kapasiteli marina ve 50 süitli otelden oluşan projede villalar 2017’de, otel ve marina 2018’de hizmete girecek.

Aliağa Hamdi Başaran Teknik Ve Eğitim Merkezi bitiyor!

İzmir’in Aliağa ilçesinde yapımı devam Hamdi Başaran Teknik ve Eğitim Merkezi’nde son rötuşlar yapılıyor. 20 Milyon TL’ye mal olan okulun çevre düzenlemelerinde son aşamaya gelindi.

Osman Hamdi Bey’in kayıkhanesi yenileniyor!

Osman Hamdi Bey’in Gebze Eskihisar’daki evinin restore edilerek müze haline getirilmesinin ardından, evin bahçesinde bulunan kayıkhane de yenileniyor, kayıkhane restorasyon çalışmalarının ardından kültür hazinesine katılacak.

Biga'da Hamdi Gençoğlu Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Biga'da Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Çorum Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi açıldı!

Çorum’un Kargı ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Hastane adını, Kargı’da 14 yıl belediye başkanlığı yapan Ahmet Hamdi Akpınar’dan aldı.

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Erdem Sokak Sabuncuoğlu Sitesi'nde kuruldu.

Batu Aksoy Bodrum'daki gayrimenkul projelerini anlattı!

Ağırlıklı olarak enerji, petrol ve gayrimenkul yatırımları ile bilinen Aksoy Holding, Irak'tan sonra İran'ı da gözüne kestirdi. Irak'ta madeni yağ şirketiyle yer alan grup, ambargolardan kurtulmaya hazırlanan İran'da yatırım ofisi açıyor.

Hamdi Aksoy vefat Haberi

Hamdi Aksoy vefat

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, vefat etti.

"Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Hamdi Aksoy'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı...