07 / 05 / 2024

hamdi kınaş kimdir

hamdi kınaş kimdir

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde konuşan Hamdi Kınaş, "Çalışanlarımızın sağlıklarını ve güvenliklerini düşünmek bizim için çok önemlidir" dedi.

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Hoover bulaşık makinesinin özellikleri sizi şaşkına çevirecek! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Kalabalık bir ailemiz var diyenler için Hoover bulaşık makinesi,16 kişilik yıkama kapasitesine sahip olmasının yanında, 12 standart olmak üzere 19 ilave yıkama programı ile görenleri şaşkına çeviriyor.

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Tek tek duyuruldu! Gören şaşkına döndü! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Güncel buğday, arpa, mısır fiyatları borsa borsa araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Tek tek duyuruldu! Gören şaşkına döndü! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında Şubat depremi! Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! Hemen bakın!

Çiftçiler son dakika gübre fiyatlarını merakla araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında Şubat depremi! Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! Hemen bakın!

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan da olmayan da şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Altın yatırımcıları ve altını olan vatandaşlar, altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merakla araştırıyor. Altının ulaşacağı o rakam resmen açıklandı! Altını olan olmayan herkes şaşkına döndü! Bu rakama hemen bakın!

Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

Milyonlarca vatandaş ve dolar yatırımcısı son dakika dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

hamdi kınaş kimdir Haberi

hamdi kınaş kimdir

Kınaş Yapı Endüstrisi tarafından, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla düzenlenen ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ seminerinde konuşan Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, "Çalışanlarımızın sağlıklarını ve güvenliklerini düşünmek bizim için çok önemlidir" dedi.

Seminer öncesinde konuşan Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, "Biz Kınaş yapı endüstrisi olarak her yıl inşaat sezonunun başlangıcında iş sağlığı ve güvenliği konulu seminer düzenliyoruz. İnşaatlarımızda çalışan ekiplerimizin iş sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemlidir. Her yıl inşaat sezonunun başında böyle bir program düzenleyip bu konuda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmaları, kendilerine daha çok dikkat etmeleri ve işlerini yaparken sağlıklarını ve güvenliklerini düşünerek hareket etmeleri bizim için çok önemlidir" dedi.

Kınaş ayrıca, "Biz şirket yönetim kurulu olarak bu konuda çok titiz davranıyoruz....