28 / 04 / 2024

Hoover bulaşık makinesinin özellikleri sizi şaşkına çevirecek! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover bulaşık makinesinin özellikleri sizi şaşkına çevirecek! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Kalabalık bir ailemiz var diyenler için Hoover bulaşık makinesi,16 kişilik yıkama kapasitesine sahip olmasının yanında, 12 standart olmak üzere 19 ilave yıkama programı ile görenleri şaşkına çeviriyor.



 Hoover bulaşık makinesinin özellikleri sizi şaşkına çevirecek! 12 Şubat 2023 fiyat listesi
16 kişilik yıkama kapasitesine sahip bulaşık makinesi ihtiyaca uygun özel yıkama programlarıyla bulaşıklarınıza maksimum özen göstererek uzun ömürlü performans ve yüksek verimli yıkama deneyimi ortaya koyar.  İşte bulaşık makinesi hakkında merak ettikleriniz..

WiFi+Bluetooth

WiFi+Bluetooth özellikli bulaşık makinesi ile akıllı cihazınızı kullanarak bulaşık makinesini uzaktan çalıştırabilir, kontrol edebilir ve izleyebilirsiniz. Bulaşık Makinenizi en iyi şekilde kullanmak için Enerji Yöneticmi ve Performans İstatistiklerine erişebilirsiniz. Uygulama aracılığıyla 20 adede kadar ek program ayarlayabilirsiniz.

Hoover konuşuyor

Uyarlanabilir Hoover Konuşuyor sistemiyle bulaşık makinenizi sesinizi kullanarak kontrol edin. Programları başlatın, makinenin durumu hakkında güncellemeler alın ve hatta kullanılacak en iyi program hakkında özelleştirilmiş tavsiyeler isteyin.

Hassas yıkama için Total Care üst sepet

En hassas bulaşıklar için tasarlanmış Total Care üst sepette bulunan yumuşak malzemeden yapılmış kancalar ve bölmeler sayesinde tüm mutfak eşyalarınız, kristalleriniz en titiz şekilde üstelik A sınıfı verimlilikte tek seferde yıkanır.

12 standart ve 19 ilave yıkama programı

Her ihtiyaca uygun  12 standart ve 19 ilave yıkama programı bu bulaşık makinesinde İlave özel programlar ile, borcam çaydanlık kristal gibi özel eşyalarınız için geliştirilmiş programlardan, sağlık ve hijyenik gerektiren bulaşıklara uygun yıkama programını seçer.

Peki bulaşık makinesini filtre temizleme özelliği var mı ?


Geri Dön