22 / 05 / 2024

Hamdi Topçu 2023 hedefleri

Hamdi Topçu 2023 hedefleri

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu hedeflerini AA'ya açıkladı. Topçu, 2023 hedeflerinin 420 uçağın üzerine çıkmak ve 100 milyon yolcu taşımak olduğunu bildirdi.

Audi'nin en ucuz SUV'u; 2023 model Audi Q2 kaç TL oldu?

Audi, 2023 model araçlarının Temmuz fiyatlarını açıkladı. Peki  Audi Q2 ne kadar, kaç TL oldu? İşte Audi Q2, 10 Temmuz 2023 fiyat listesi...

A101'de indirimler peş peşe geldi! A101'de Singer dikiş makinesi 1.799 TL'ye düştü! A101 9 Mart 2023 fiyat listesi

A101 Perşembe günü satışa çıkarılacak aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. A101'de onlarca ürün indirimli fiyatlarla satışa çıkarılacak. Peki, A101'de bu hafta neler var? İşte 9 Mart kataloğu 2023 fiyat listesi...

BİM’de Blume tuvalet kağıdı 26,50 TL, Blume kağıt havlu 28,50 TL'den satılıyor! Duyan koşuyor! 7 Mart 2023 fiyat listesi

BİM 7 Mart 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Katalogda indirimli ürünler arasında  Blume tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları dikkatleri çekti. İşte 7 Mart kataloğu 2023 fiyat listesi...

BİM'de peş peşe indirim! Toz deterjan 139 TL, Siyah çay 72 TL! BİM online kataloğu 7 Mart 2023 fiyat listesi

BİM 7 Mart 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu peş peşe açıkladı. Katalogda indirimli ürünler dikkat çekti. İşte 7 Mart kataloğu 2023 fiyat listesi...

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Hamdi Topçu 2023 hedefleri Haberi

Hamdi Topçu 2023 hedefleri


THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, hedeflerini AA'ya açıkladı. THY'nin büyümeye devam ettiğini ifade eden Topçu, şu ana kadar 258 yeni uçak siparişi olduğunu anımsattı. Bu uçakların her ay teslimatının yapıldığını ifade eden Topçu, "Teslimatlar alındıkça hem uçtuğumuz destinasyonlardaki frekans sayılarını hem de uçtuğumuz ülke sayısını artırıyoruz. Şu anda 248'e ulaşan destinasyon sayısı yıl sonu itibariyle 260'a çıkmış olacak. Filomuza yeni uçaklar giriyor. Yeni uçaklar, destinasyon sayısının artması THY'nin yüzde 20 oranında büyümesini sağlayacak. Bu büyüme 2015-2016'da da devam edecek. 2023'e kadar THY bütün atacağı adımların planlarını yapmış ve şu anda bu planları hayata geçirmek için uğraş vermektedir" diye konuştu. 


Birçok bölgesel gelişmenin THY olarak attıkları adımları etkilediğine işaret eden Topçu, THY'nin şu anda 106 ülkeye uçarak bir rekor kırdığını belirtti....