06 / 05 / 2024

Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat adres

Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat adres

Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi'nde kuruldu.

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yedikardeş tarafından kuruldu.

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile R. Hussein Ridha tarafından kuruldu.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Söylemez ve Muhammed Emin Ceyhan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi'nde kuruldu.

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal, M.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal tarafından kuruldu.

Umman Yapı Mimarlık Sağlık Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umman Yapı Mimarlık Sağlık Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Füsun Apaydın ve Satı Şule Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu.

MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyüyecek!

Merkezi Gaziantep'te bulunan MB Holding, inşaat, enerji, medikal tekstil, tarım, yapı malzemesi sektörlerinin ardından turizm sektörüne de iddialı girdi. MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyümeyi hedefliyor.

Sağlık turizmi için sağlık bölgeleri oluşturulacak!

Recep Akdağ, yurt dışından gelenlere sağlık hizmeti sunmak için sağlık serbest bölgeleri oluşturacaklarını, ülkenin sağlık sisteminin doğasında var olan kaliteli ve ucuz hizmetin bu sağlık serbest bölgeleriyle daha cazip hale geleceğini söyledi

Ethica Sağlık Grubu Katar'da hastane açıyor!

Ethica Sağlık Grubu patronu Murat Akdoğan, Katar şeyhlerinden Saoud bin Abdullah ile Katar'a yapılacak hastane yatırımının ortaklığında anlaşma sağladı...

Dumankaya Miks'te eczane ve sağlık üniteleri ihalesi 17 Ekim'de!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın, Atakent bölgesinde hayatı canlandıran projesi Dumankaya Miks’te eczane ve sağlık ünitelerinin son etabı 17 Ekim 2012’de ihaleyle satışa sunulacak...

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Dumankaya Miks Halkalı projesinde bölgenin en büyük hastanesine komşu eczane ve sağlık üniteleri satışa sunuluyor

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat adres Haberi

Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat adres

Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti.


Hamedi Tekstil Sağlık Turizm İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Üniversite Mahallesi, Komser Sokak,...