16 / 05 / 2024

Hamit Bakırcı kim

Hamit Bakırcı kim

MERSİN- KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde KKTC Su Temin Projesi kapsamında deniz geçişi için kullanılacak boruların üretildiği tesisi gezdi...

Zamlı dul ve yetim aylığı rakamlarına hemen bakın: Kim, kaç TL maaş alacak? İkramiye verilecek mi?

Emekli maaş zammına göre hesaplanan dul ve yetim maaşı farklı kriterlere göre değişiklik gösteriyor. Peki 2024 zamlı dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Zamlı bayram ikramiyesi dul ve yetim aylığı alanlara da verilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Dolar neden yükseliyor? İşte o iki önemli sebebi bakın kim açıkladı!

Haber7'ye konuşan Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, dolar, euro ve altın gibi değerli metallerde yaşanan ani yükselişin sebeplerini değerlendirdi. Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, döviz kurlarındaki ve altın fiyatlarındaki ani yükselişi analiz ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

Fayam Gayrimenkul Otomobil Gıda Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Fayam Gayrimenkul Otomobil Gıda Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Yasin Bakırcı tarafından kuruldu.

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Rusya o ülkenin de doğal gaz vanasını kapatma kararı aldı! Ruble krizinde son halka

Rusya'nın 1 Nisan'dan itibaren doğal gaz ödemelerini rubleyle alacağını açıklamasının ardından süreç başladı. Ülkeye rubleyle ödeme yapmayan Avrupalıların doğal gaz vanaları teker teker kapanmaya başladı. Son halka ise bakın kim oldu?

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Dogecoin zirveye çıkıyor, yanında da bakın kim var? Kurucudan flaş açıklama geldi

Litecoin (LTC) altcoininin kurucusu Chalie Lee'den flaş zirve açıklaması geldi. Kurucu, Dogecoin'in kendisi ile birlikte zirveye çıktığını açıkladı.

Hamit Bakırcı kim Haberi

Hamit Bakırcı kim

MERSİN- KKTC Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde KKTC Su Temin Projesi kapsamında deniz geçişi için kullanılacak boruların üretildiği tesisi gezdi. Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ile Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş'ın eşlik ettiği Bakırcı, ziyaretinde yetkililerden üretimle ilgili bilgi aldı.


Bakırcı, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Anamur'daki çalışmaları inceledikten sonra boru üretimini de yerinde görmek amacıyla Silifke'ye geldiğini söyledi. Üretilen boruların denizin 250 metre altına askıya alınarak yerleştirileceğini ifade eden Bakırcı, projenin ise bu yıl sonunda tamamlanacağını kaydetti.


Anayurt...