05 / 05 / 2024

Hamit Demi inşaat sektörü 2017

Hamit Demi inşaat sektörü 2017

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Türkiye, önümüzdeki yıllarda uçak gibi yükselişe geçecek” diye konuştu.

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Demi İnşaat Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demi İnşaat Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Kaçmaz tarafından kuruldu.

Ödemiş'te iki okula inşaat ruhsatı verildi!

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, iki yeni okulun inşaat ruhsatını İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel'e verdi.

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

Ödemiş Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılacak olan Ödemiş Gençlik Merkezi’nin inşaatına başlandı.

Reza Zarrab'ın Kandilli’deki kaçak inşaatında yıkım başladı mı?

Reza Zarrab’ın Kandilli’deki kaçak inşaatı hala yıkılmadı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü, 13 Şubat 2015’te yapı tatil tutanağı tutmuş ve savcılığa “yıkımla ilgili işlemleri sürdürülmektedir” demişti, ancak geçen sürede hiçbir yıkım işlemi yapılmadı.

Ödemiş'te 1 yılda 601 yapıya inşaat ruhsatı verildi!

Nüfusu 130 bine ulaşan İzmir Ödemiş'te lokomotif sektörler arasında yer alan inşaat sektörü, 2015 yılını hareketli geçirdi. İlçe genelinde bir yılda 601 yapı ruhsatı verildi.

Ödemiş Rahmanlar Barajı inşaatının yüzde 40'ı tamamlandı!

İzmir’in Ödemiş ilçesinin içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacak Rahmanlar Barajı’nda inşaatı seviyesi yüzde 40’lara ulaşırken, barajın 2016 yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nin inşaatı 7 ayda tamamlanacak!

İzmir Ödemiş'te inşaat çalışmaları duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nin ikmal ihalesi 10 Aralık Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, hastanenin 7 ayda tamamlanacağını belirtti.

Aktaş Barajı inşaatında gövde dolgusu tamamlandı!

Ödemiş'te inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Ödemiş Aktaş Barajı inşaatında son durum!

Ödemiş'in Bülbüller mahallesi yakınlarında inşaatı süren Aktaş Barajı'nı ziyaret eden DSİ 2. Bölge Müdürü Hayati Çelenk, gövde dolgusunun yüzde 85 seviyesine ulaştığını, barajda sulama sezonuyla birlikte su tutmayı hedeflediklerini açıkladı.

Hamit Demi inşaat sektörü 2017 Haberi

Hamit Demi inşaat sektörü 2017

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Türkiye, önümüzdeki yıllarda uçak gibi yükselişe geçecek” diye konuştu.


Avrupa'nın, Türkiye güçlendikçe hem ekonomik hem de siyasi olarak yalnızlaştırmaya çaba gösterdiğini söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Avrupa ülkeleri sanayileşen, kalkınan ülkeleri kıskanır. Türkiye'nin son 12 yılda her alanda kalkınması ve Ortadoğu'da da kendi varlığını hissettirmesi dünyayı rahatsız etti" dedi. Bu zorlu sürecin siyasi iktidarın kararlılığıyla aşılacağını belirten Demir, "Gelecek günler bizim için giden günlerden çok daha güzel olacak. Türkiye, önümüzdeki yıllarda gerçekten bir uçak gibi yükselişe geçecek" diye konuştu. Türkiye'nin hain terör saldırılarına karşı hiçbir şekilde başını eğmeyeceğini belirten Demir, "Hepimizin yüreğini parçalayan, bu terör olaylarına karşı Türkiye tek vücut olmayı başarabilmiştir. Zira 80...