26 / 07 / 2024

Hamit Demir haberleri

Hamit Demir haberleri

Konutta satışların geçen yılki seviyelerin altında seyrettiğini belirten Demir İnşaat'ın patronu Hamit Demir, durağanlığın sebebinin yüksek fiyattan alınan dövizin inşaatta yatırıma dönüşememesi olduğunu söyledi

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam gelirken bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

1 ton demir fiyatı resmen tavan yaptı! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 Aralık 2022 demir fiyatı

İnşaat sektörü demire gelen zam haberleri ile çalkalanıyor. Son zamanlarda demire gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 1 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

İnşaat demir fiyatları resmen füze gibi fırladı! 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık zamdan sonra bugün demir fiyatlarına bir zam daha geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları resmen füze gibi fırladı. 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları inşaat sektörünü zam haberleri ile sallamaya devam ediyor. Demir fiyatlarına art artda zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte  demir fiyatları resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! 5 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Bu hafta içinde dolar kurundaki hareketlilikle birlikte zam ve indirim haberleri ile dalgalanan hurda fiyatlarına bugün devam zam geldi. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarında hafta sonu depremi! Demir ve bakır hurda fiyatlarına zam geldi mi? 23 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli girdilerinden olan hurda fiyatları merakla araştırılıyor. Güncel demir ve bakır hurda fiyatlarında geçtiğimiz hafta hem indirim hem zam haberleri geldi. Peki demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatlarında son dakika! 23 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Demir ve bakır hurda fiyatları bugün ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 22 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Güncel demir ve bakır hurda fiyatlarına bu hafta hem indirim hem de zam haberleri peş peş geldi. Gelen son 1,50 TL indirimin ardından bugünkü hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki bugün demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? İşte 22 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

Demir ve kütük fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. Haftanın başından itibaren gelen indirim haberleri bugün yerini zam haberine bıraktı. Demir ile beraber kütük fiyatları da arttı. İşte 20 Ekim 2022 güncel demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! İşte 11 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları 11 Ekim 2022 salı gününe zam haberleri ile başladı. Hurda fiyatlarına gelen zamdan sonra bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? İşte Hurda fiyat listesi 11 Ekim 2022...

Hamit Demir haberleri Haberi

Hamit Demir haberleri

Hamit Demir, Beylikdüzü'ndeki 776 konutluk Demir Romarıce ve 400 dairelik La Vida projelerini geliştirmeye devam ettiklerini söylerken, yeni konut alanı olarak kendilerine İzmir'i belirlediklerini ifade etti. Demir, "Gaziemir'de 500 dairelik projemizin lansmanını eylül ayında yapacağız. Bununla birlikte Bornova ve Narlıdere'de iki yeni proje için yer bakıyoruz" dedi. 



 sektörde istenilen seviyeleri yakalayamadıklarını ifade eden Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, ani çıkışı yatırımcıları cezbetti. 2.30 liradan alınan dolar ile 1.5 aylık süre içerisinde 28 milyar dolarlık mevduatın oluştuğunu gördük. 

Dolar şu anda düştüğü için yatırımcıların doları bozduramama sıkıntısı yaşayıp, bu yatırımların konuta yönelmediğini görüyoruz" dedi. 

Doların yükseleceğini öngörüp evini satan yatırımcılara rastladıklarını belirten Demir, konut sektöründe yaşanan durağanlığın en büyük sebebinin yılbaşından itibaren paranın 'dolara akması' olduğunu ifade etti. 


Yatırımcıya zaman geçirmeden doları...