03 / 05 / 2024

Hamit Demirden sektör açıklaması

Hamit Demirden sektör açıklaması

DEMİR İnşaat sektörünün önde gelen ismi Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, düzenlenen basın toplantısı ile inşaat sektörünü ve sektöre yönelik yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

Konutta KDV indirimi sektörün geleceği için olumlu bir gelişme!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir KDV indirimi hakkında görüşünü paylaştı. Demir, "Yüzde 18 olan KDV oranının yüzde 8`e indirilmesini, sektörümüzün geleceği için çok olumlu bir gelişme olarak karşılıyoruz." dedi.

Rusya ile ilişkilerin düzelmesi konut sektörünü etkileyecek!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Turizm sektöründen sonra konut sektörünün de eli kulağı iki ülke arasında yaşanan diyaloglarda.Rusya’ya uzatılan ‘Zeytin Dalı’ konut sektörüne de değecek” dedi.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Vergide sadeleşme inşaat sektörünü olumlu etkileyecek!

Hamit Demir, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in vergi mevzuatını sadeleştirmeye yönelik düzenlemenin aralık ayında hayata geçeceği açıklamasına ilişkin, "Vergi mevzuatındaki sadeleştirme uygulaması inşaat sektörüne olumlu yansıyacaktır" ifadesini kullandı.

Vergide sadeleşme inşaat sektörünün önünü açacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in vergi mevzuatının daha net olmasına ilişkin uygulamanın hayata geçireceğini açıklamasıyla bu uygulamanın inşaat sektörüne olumlu yansıyacağını söyledi.

Siyasi iktidarla gayrimenkul sektörüne bahar gelecek!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uyan: "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi. Hamit Demir ise "Sandıktan, piyasaların beklediği istikrar havasını yaratacak bir sonuç çıktı" ifadelerinde

Hamit Demir: Konut sektörü yoluna emin adımlarla devam ediyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir: "Konut sektörü yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tüm olumsuzluklara rağmen konut satışlarında artış trendinin devam etmesi, ekonomik anlamda gelinen gelişmişlik seviyesinin bir göstergesidir" dedi.

İnşaat sektörü, Türkiye gündeminin birinci maddesi olacak!

DEMİR İnşaat sektörünün önde gelen ismi Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, düzenlenen basın toplantısı ile inşaat sektörünü ve sektöre yönelik yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Hamit Demir: Türkiye'de 20 yıl inşaat sektörü konuşulacak!

Demir İnşaat sektörünün önde gelen ismi Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, düzenlenen basın toplantısı ile inşaat sektörünü ve sektöre yönelik yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Hamit Demir: 2015 inşaat sektörü için verimli geçecek!

İNŞAAT sektörünün 2014 yılına zamlarla girdiğini söyleyen Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, inşaat malzemelerine yüzde 10 ila yüzde 40'lar seviyesinde zamların geldiğini hatırlattı...

İnşaat sektörü İstanbul'un merkezine yöneldi!

KENTSEL dönüşümde sağlanan vergi ve KDV avantajı ile şehrin gelişim bölgelerinde artan arsa fiyatları, inşaat sektörünü İstanbul'un merkezine yönlendirdi. Hamit Demir, İstanbul'un merkezinde arsa arayan ekip kurduklarını belirtti...

Konut kredisine olan talebin düşmesi sektörü olumsuz etkiler!

A Bank Genel Müdürü Hamit Aydoğan; "konut kredisine olan talebin düşmesi, bankacılık ve inşaat sektörü olumsuz etkiler. 100 bin liralık konutun 75 bin lirasına kredi alınırken, tartışılan düzenlemede 60 bin lirasına kredi verilecek" dedi...

Hamit Demirden sektör açıklaması Haberi

Hamit Demirden sektör açıklaması

Toplantıda mütekabiliyet yasası kapsamında inşaat sektöründe yabancı yatırımcılara satış gerçekleştiren birçok inşaat firması bulunduğuna dikkat çeker Demir, "Ülkemizde ihracatçı firmalara sağlanan bir dizi avantajın, yabancılara konut satışı yapan firmalara da sağlanması gerektiğine inanıyoruz." diyerek yabancıya satış yapan şirketlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. 


Hamit Demir konuşmasında, inşaat sektörü önümüzdeki 20 yıl içinde de Türkiye gündeminin birinci maddesi olmaya devam edeceğinin altını çizdi. 



Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat sektörü, her dönem olduğu gibi içinde bulunduğumuz şu günlerde de gündemdeki yerini koruyor. Rant vergisinden konut alımını teşvik uygulamasına, kentsel dönüşümden yabancıya satış konularına kadar gündemde inşaat sektörünü ilgilendiren sıcak gelişmelerin yer aldığı bir dönemde inşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, gündemi değerlendirme toplantısı düzenledi. 

Toplantıda yaptığı konuşmada, 2015 yılının...