28 / 07 / 2024

Hamit Kahveci

Hamit Kahveci

Kayı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamit Kahveci, Alay Nuri Kahveci, Mahmut Yılmaz tarafından 510 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ekonomist İbrahim Kahveci erken seçim için tarih verdi!

Gazeteci İbrahim Kahveci, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KYK kredilerinde faizleri silmesinin ardından 3600 ek gösterge, EYT ve yılbaşında da asgari ücret hamleleriyle erken seçime gideceğini öne sürerek tarih verdi.

Flaş asgari ücret yeniden artacak iddiası! İbrahim Kahveci Temmuz'da neden zam yapıldığını açıkladı

Asgari ücrete Temmuz'da Haziran ayı enflasyon rakamları dahi açıklanmadan yüzde 30 zam yapıldığı açıklandı. Artışı en az yüzde 40 bekleyen işçiler artış oranı karşısında şaşkına döndü. Ekonomist İbrahim Kahveci asgari ücrete bir daha zam yapılacağını iddia etti.

Yeni paket açıklandı, ekonomist İbrahim Kahveci vatandaşları uyardı

Ekonomist İbrahim Kahveci, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketinin ardından vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Ünlü ekonomist İbrahim Kahveci doların yükselmesinin asıl sebebini açıkladı! Çok özel şifreler içeriyordu

Karar Gazetesi yazarı ve Ekonomist İbrahim Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Hamit Cenk Koç kimdir?

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç kimdir? Hamit Cenk Koç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamit Cenk Koç'un biyografisi...

Hamit Kahveci Haberi

Hamit Kahveci

Kayı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamit Kahveci, Alay Nuri Kahveci, Mahmut Yılmaz tarafından 510 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Kayı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır ; Her türlü inşaat işleri konut ve işyeri inşaatları taahhüt projelendirme  tesisat işleri ile yer altı ve yer üstü düzenlemeler peyzaj yenileme dekorasyon işleri mantolama güçlendirme işleri restorasyon bakım ve tadilat işleri, çelik konstrüksiyon imalat ve montajı her türlü inşaat ve yapı iskeleleri imalat kurulum alım ve satımı, prefabrik yapılar imalatı montajı alım satımı, inşaat ve dekorasyon malzemeleri alım satımı ithalat ve ihracatı hırdavat nalburiye tesisat malzemeleri alım satımı ithalat ve ihracatı ,Alüminyum ve PVC pencere çatı cephe üretim...