06 / 05 / 2024

Hamit Tuna özgeçmiş

Hamit Tuna özgeçmiş

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna kimdir? Hamit Tuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamit Tuna, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hamit Tuna...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Altın alacaklar dikkat! Ünlü ekonomistten gram altın için bomba tahmin! Altın fiyatları düşecek mi?

Altın fiyatlarındaki artış devam ederken Piyasa Uzmanı ekonomist Tuna Kaya'dan yıl sonu için önemli tahminler geldi. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Tarsus'un ulaşım sorununa neşter!

Ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında yer aldığını söyleyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sorunları çözmek için projelerini hazırladıklarını açıkladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Mersin Toroslar'da kentsel dönüşüm şart!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar’da mutlaka kentsel dönüşüm olması gerektiğini vurgulayarak, "Hem insanların yaşam kalitesini yükseltmek hemde gecekondulaşmış yapıdan kurtulmak için bu şart. " dedi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Hamit Tuna Mersin Toroslar projelerini anlattı!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Rotary Kulübü'nün haftalık olağan toplantısında yer verdiği "Yerel Yönetimler" konulu panelin onur konuğu oldu.

Vergi yapılandırmasında son gün 31 Ekim!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bazı alacakların yapılandırmasına ilişkin 6736 sayılı kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Ekim 2016 tarihine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmaları çağrısında bulundu.

Hamit Tuna özgeçmiş Haberi

Hamit Tuna özgeçmiş

Hamit Tuna kimdir?

Hamit Tuna, 1961 Yılında Mersin Yalınayak köyünde doğdu. İlköğrenimini Mersin' ne bağlı Yalınayak köyünde, Liseyi Mersin Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.


1982 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Bölümün den mezun oldu.


1982-1984 yılları arasında Isparta Endüstri Meslek Lisesi ve Isparta Meslek Yüksek Okulu Elektrik bölümünde öğretmenlik yaptı.

1983 yılından 1985 yılına kadar Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi işletme bölümünde ön lisansı okudu. 


1985 yılında başlamış olduğu ticari hayatını devam ettirirken L.Avrupa Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi, elektrik mühendisi oldu.


Aktif siyasi hayatına MHP Merkez İlçe kongresi ile başladı.1995 yılında MHP İl Yönetim Kurulu üyesi seçildi.


Aralıksız 5 yıl İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığının ardından 2 yıl İl Başkanlığı görevinde bulundu.


2003 yılı genel seçimlerinde 4.sıradan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin milletvekili...