17 / 05 / 2024

hamit tuna toroslar yatırımları 2014

hamit tuna toroslar yatırımları 2014

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı ve MHP adayı Hamit Tuna, seçildikleri halde ilçeyi daha çağdaş hale getireceklerini belirtti. Tuna, 10 yılda üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti...

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Tarsus'un ulaşım sorununa neşter!

Ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında yer aldığını söyleyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sorunları çözmek için projelerini hazırladıklarını açıkladı.

Toroslar Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Toroslar Belediyesi, kötü görüntü oluşturan metruk binalarda yıkım çalışması yaptı. Toroslar Belediye Başkanı Tuna, ilçe halkının daha huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için çalıştıklarını söyledi.

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Mersin Toroslar'da kentsel dönüşüm şart!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar’da mutlaka kentsel dönüşüm olması gerektiğini vurgulayarak, "Hem insanların yaşam kalitesini yükseltmek hemde gecekondulaşmış yapıdan kurtulmak için bu şart. " dedi.

Hamit Tuna Mersin Toroslar projelerini anlattı!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Rotary Kulübü'nün haftalık olağan toplantısında yer verdiği "Yerel Yönetimler" konulu panelin onur konuğu oldu.

Vergi yapılandırmasında son gün 31 Ekim!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bazı alacakların yapılandırmasına ilişkin 6736 sayılı kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Ekim 2016 tarihine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmaları çağrısında bulundu.

Mersin Tarihi Kızılgeçit Köprüsü gün yüzüne çıkıyor!

Yaklaşık 700 yıllık bir tarihe sahip olan taş köprü ve çevresinde peyzaj düzenlemesine başlandı. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Mersin Toroslar Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, belediyeye ait olan 12 adet mezarlık alanı vasıflı parselin, devrinin yapılmasına ilişkin teklif görüşülerek kabul edildi.

Hamit Turna: Plansız yapılmış binalar risk taşıyor!

Adana Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 17 Ağustos depremi ve diğer afetlerde yaşamını yitirenlere bir kez daha Allah'tan rahmet dileyerek, depremin değil, plansız yapılmış binaların insanı öldürdüğünü söyledi.

Hamit Tuna: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirtti.

Hamit Tuna: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirterek, bu binaların olduğu tüm bölgelerde kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi.

hamit tuna toroslar yatırımları 2014 Haberi

hamit tuna toroslar yatırımları 2014


Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı ve MHP adayı Hamit Tuna, seçildikleri halde ilçeyi daha çağdaş hale getireceklerini belirtti.


Tuna seçim çalışmaları kapsamında H. Okan Merzeci, Yusuf Kılıç ve Dorukkent Kaşlı Mahalleri’nde seçim irtibat bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi. MHP Mersin Büyükşehir adayı Burhanettin Kocamaz'ın da bulunduğu açılışta konuşan Tuna, 10 yılda üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti.


Yaptıkları tüm eserlerde belediye çalışanlarının alın teri ve emeği olduğunu vurgulayan Tuna; "Hayata geçirdiğimiz tüm projeler, parklar, spor tesisleri Toroslar Belediyesi çalışanın el emeği, göz nuru ve alın teridir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Onun için diyoruz ki “Çıktık Açık alınla 10 yılda Toroslar’dan. 3.dönemimiz için 41 projemiz var. Hizmete devam ederek bu projelerle Toroslarımızı daha da çağdaş bir konuma getireceğiz. Sizlerden bir dönem daha destek istiyoruz....