30 / 04 / 2024

Hamit Tuna: Toroslar'ı daha çağdaş hale getireceğiz!

Hamit Tuna: Toroslar'ı daha çağdaş hale getireceğiz!

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı ve MHP adayı Hamit Tuna, seçildikleri halde ilçeyi daha çağdaş hale getireceklerini belirtti. Tuna, 10 yılda üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti...




Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı ve MHP adayı Hamit Tuna, seçildikleri halde ilçeyi daha çağdaş hale getireceklerini belirtti.


Tuna seçim çalışmaları kapsamında H. Okan Merzeci, Yusuf Kılıç ve Dorukkent Kaşlı Mahalleri’nde seçim irtibat bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi. MHP Mersin Büyükşehir adayı Burhanettin Kocamaz'ın da bulunduğu açılışta konuşan Tuna, 10 yılda üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti.


Yaptıkları tüm eserlerde belediye çalışanlarının alın teri ve emeği olduğunu vurgulayan Tuna; "Hayata geçirdiğimiz tüm projeler, parklar, spor tesisleri Toroslar Belediyesi çalışanın el emeği, göz nuru ve alın teridir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Onun için diyoruz ki “Çıktık Açık alınla 10 yılda Toroslar’dan. 3.dönemimiz için 41 projemiz var. Hizmete devam ederek bu projelerle Toroslarımızı daha da çağdaş bir konuma getireceğiz. Sizlerden bir dönem daha destek istiyoruz. Büyükşehir Adayımız Sayın Burhanettin Kocamaz ile birlikte bizi destekleyin hizmet nasıl yapılır sizlere gösterelim. Bu yürekli, tecrübeli, bilgi birikimli kadronun elinde bu şehir yeniden şekillenirse, Mersin; sözünde değil, özünde bir dünya kenti olur." diye konuştu.


Daha sonra söz alan Burhanettin Kocamaz ise; "İnsanlarımızın bu kadar coşkulu ve heyecanlı olması bizlerin de heyecanını arttırıyor. Gittiğimiz yerlerdeki bu heyecan, Mersinlilerin 30 Mart için şimdiden kararını verdiğini ve Mersin’de değişimin gerçekleşeceğini gösteriyor." ifadesini kullandı.



Haber Aktüel


Geri Dön